fbpx
Plantegning Zoom

INDTAGENDE, GENNEMFØRT OG NATURSKØNT HJEM

Del bolig

På en stor og grøn plet med græs og høje træer omgivet af marker til alle sider finder I denne elegante og opsigtsvækkende villa, der står lyst og skarpt med detaljer lidt ud over det sædvanlige.

Boligen folder sig ud på to plan, hvor stueplan rummer en luftig entré, et bryggers ud til et køkken-alrum, en stor stue og to badeværelser. Førstesalen fordeler gennem en lys repos tre værelser og et toilet. Hertil følger gavmilde ekstrakvadratmeter med en flot gildesal, et køkken-alrum, et værelse, en stue og et toilet. Hovedhusets køkken står skarpt med mørke flader, der kontrasterer til det ellers hvide udtryk. Her er godt oplyst fra flere sider ud til naturskønne områder med grøn bund og trætoppe. Herfra er rigtig god plads til et spisebord med gæster, og stuens luftige rum giver god plads til et stort sofaarrangement, hvor brændeovnen kan sætte stemningen, når mørket er faldet på. Badeværelser og toilet er yderst nydelige med unidrain og flotte materialer, og husets værelser er i gode størrelser med ovenlys, så rummene fremstår maksimalt oplyste og luftige. De mange og funktionelle ekstrakvadratmeter med endnu et køkken, værelse og en pragtfuld gildesal giver jer mange muligheder til jer, som ønsker plads og muligheder eller har arbejde hjemme, og hele herligheden står helt skarpt og yderst indbydende.

I får et dejligt udhus med skønne vinduespartier, og hele matriklen er utroligt gæstmild, hvor både familie, kunder eller større sammenkomster gør matriklen meget anvendelig. Græsarealet er på fineste vis indkranset af træer med pletvis kig til marker, som giver en afslappet atmosfære over ejendommen.

Indkøb kan bl.a. foretages i Mogenstrup fire kilometer fra matriklen, og vil I ind og mærke det mere foretagsomme byliv, kan turen til Næstved klares på godt et kvarter.

Alt i alt får I her et rungende charmerende hjem med indtagende, lyse og behagelige rum hele vejen rundt, så hvis I ønsker at bo lækkert, roligt og flot på en gennemført dejlig ejendom, så kom endelig ud og mærk stemningen selv.


Hammervej 40, 4700 Næstved
Pris:
3.600.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
152
Grund:
11556
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1860
Ejerudgift pr. md.
2.267 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter