fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! STUDIEHYBEL MED STOR ALTAN OG STILRENE RAMMER - POPULÆR BELIGGENHED PÅ YDRE NØRREBRO

Del bolig

Planerne er klare: studielivet skal til at have sin begyndelse, og det eneste, der står mellem dig og succes med bøger og eksaminer er en sikker base, hvor du kan læse op i fred og ro. Tiden er inde til at finde ro og tryghed i hverdagen, når vi nu åbner op for en spændende og indflytningsklar lejlighed på Hamletsgade 8, 3. 105., der er som skræddersyet til den førstegangskøbende studerende.

Ejendommen placerer sig på hjørnet af Hamletsgade og Fenrisgade med en Fakta i terrænplan og småbutikker til alle sider. Der er vist ingen tvivl om, at du er kommet til et dynamisk bymiljø, hvor folk lever og er, og du har således få minutters gang til friske grøntsager fra bazaren, endeløse kopper kaffe på de lokale caféer og mulighed for at tage et pusterum på en grøn plet ved Nørrebroruten. Samtidig er Skjoldsplads metrostation kun 1 minut væk på gåben væk, der forbinder dig til indre by. Der er dermed kun 20 min. til f.eks. Hovedbanegården.

Tag i dørhåndtaget og oplev dine bolig, der fordeler sig på en enormt fordelagtig facon med plads til lidt af det hele. Entréen med skabsplads er første møde med indretningen, hvor de pæne gulve munder direkte ud i det store leverum bestående af køkken og stue, mens en alkove afslører den lille sovehule. Mod øst flankeres rummet af store vinduespartier, så udsigt og lysindfald er sikret at være helt i top, mens der naturligvis også findes et pænt badeværelse i en overraskende god størrelse.

Et gennemgående tema, der binder hele hjemmet sammen, er moderne minimalisme. Alle elementer er holdt i lyse eller naturtro nuancer, og da det hele fremstår pænt og indflytningsklart, er der ikke en finger at sætte på noget. Stuemiljøet er enormt indretningsvenligt og får en god, dynamisk sammenhæng med køkkenet, der er formet i en vinkel og indeholder alt i hårde hvidevarer, mens der på badeværelset både er fliser, stort bruseafsnit og plads.

Soveafdelingen er en lille genistreg. Alle m2 er logisk og smart indrettet. Samtidig venter altanen naturligvis på et anerkendende nik, for den er som et helt ekstra rum i indretningen, hvorfra der er ugeneret udsigt og masser af plads til at dyrke egne grøntsager, drikke morgenkaffe eller indrette en læseafdeling til de mange lange aftener, der venter forude med næsen i bøgerne.

Bestil en fremvisning med et samme.

Hamletsgade 8, 3. 105., 2200 København N
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
44
Værelser:
1
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1975
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter