fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! ET HJEM FULD AF SJÆL OG CHARME!

Del bolig

CHARMERENDE VILLA I GRØNNE OMGIVELSER

Lige ude for Gislinge by finder I dette hyggelige hus opført i 1900, der ligger i naturskønne omgivelser med marker og stor himmel - alt sammen noget, I kan se fra hjemmets fire vægge i gennemgående luftige rum med hvidmalede træbjælker.

Boligen består af en entré, et køkken, en stor stue, et værelse og et badeværelse. Dertil mulighed for at inddrage førstesal med gode ekstrakvadratmeter. Køkkenet har en behagelig størrelse og med gulvvarme og stort nok til en lille spiseplads til morgenmaden og -kaffen. Her er et dejligt lysindfald, og samme kan siges om den vinklede stues luftige rum. Her er snildt plads til spisebord inklusiv gæster samt sofaarrangement, og herfra har I udgang til en overdækket terrasse, som eventuelt kan udvides, hvis I ønsker at nyde udelivet med gode ekstrakvadratmeter med mange soltimer. Værelset er ligeledes i en dejlig størrelse med god opbevaringsplads, og heller ikke her slipper I for charmen fra den originale træbjælke. Badeværelset er ligeledes luftig med lyse klinker, gulvvarme og brus med et dejligt lysindfald. Der er nyere energivinduer og døre i huset.

Til herligheden følger ydermere en garage som skal renoveres, så bilen kan stå tørt og godt, samt et skur, så haveredskaberne er klar til forår og sommer. Den gode have med pletvise træer, en hyggelig terrasse med et yndigt bed og en brugbar græsplæne sætter rammerne for et skønt hjem, hvor børn eller børnebørn og resten af familien kan nyde det gode vejr inde som ude.

Der er godt en kilometer til Gislinge by, ad Hagestedvej som er en vej hvor der ikke er meget trafik, hvor indkøb kan foretages, og hvor stationen bl.a. kan tage jer til Holbæk Station på ti minutter. Turen til Holbæk kan klares på 18 minutter i bil, herfra er en time til København, og skal I ud og nyde det idylliske liv, byder Vestsjællands flotte natur på dejlige gåture I Ordrup, kunstneriske oplevelser i Vallekilde eller dejlige strandture på Vindekilde med blå flag.

Summa summarum får I her et sjælfuldt, charmerende, lyst, luftigt og interessant hjem, hvor både indendørs- og udendørsarealer giver jer plads at udfolde jer på - alt sammen på en adresse, der giver jer salig udsigt til grønt og blåt.


Hagestedvej 31, 4532 Gislinge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
80
Grund:
1257
Værelser:
3
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter