fbpx
Plantegning Zoom

ROMANTISK OG CHARMERENDE

Del bolig

Pragtfuld villa med skøn beliggenhed i Hårlev by

Velkommen til Hårlev Bygade 34, en historisk flot villa med rigtig meget at byde på. Boligen er perfekt til parret eller familien, der er kompromisløse, når det kommer til både bolig og beliggenhed.

Boligen er opført i 1719, men fremstår så fantastisk velholdt både indvendigt og udvendigt, at byggeåret mest kan fornemmes på boligens særlige charme – boligen har dog stadig det formidabelt flotte gammeldags bondegårds look udvendigt, med det fine stråtag og den klassiske facade. Boligens ydre byder desuden på en stor grøn have med en dejlig østvendt terrasse, samt en hyggelig vestvendt træterrasse – med de to terrasser placeret på hver side af boligen har man det optimale udbytte af solens stråler, fra den står op, til den går ned. Haven bliver desuden naturligt opdelt i forskellige hyggelige kroge.

Indvendigt fremstår boligen dejligt moderne, men har dog stadig præg af det idylliske gammeldags ydre. Køkkenet er et stort åbent rum, der er holdt i et klassisk hvidt design, med det flotte tvist at der er en del, hvor der er synlig mursten, hvilket giver rummet et genialt råt og rustikt spil. Stuen er rummelig med et skønt lysindfald, og med den hyggelig pejs har man alle forudsætninger for at have mange hyggelige stunder i det dejlige rum. Her ligger også den fantastiske udestue, med vinduer der dækker næsten hele rummets facade og tag, hvilket gør at rummet er utroligt lyst samt gør grænsen mellem indenfor og udenfor flydende. Værelset på stueetagen er rummeligt med et pragtfuldt lysindfald gennem det næsten gulvlange vindue. På stueetagen ligger desuden badeværelset, der er rummeligt, og har separat brus samt gulvvarme. De tre værelser på førstesalen er store og lyse, og har den kønne detalje, at der er loft til kip.

Boligens beliggenhed er også helt i top – med en placering i et roligt villakvarter er man næsten sikret, at kunne nyde tilværelsen i ro og mag. Boligen er også centralt placeret med under 1 kilometer til Hårlev bymidte, der har alle hverdagens fornødenheder og weekendens fornøjelser – Hårlev by har en utrolig hyggelig atmosfære. Skole og institutioner samt busstoppested ligger i ca. 1 minuts gåafstand fra boligen, mens SuperBrugsen er beliggende ca. 400-500 meter derfra. Der er ligeledes kun 1 kilometer til Hårlev station, hvorfra der kun er 15 minutter til Køge eller 20 minutter til Faxe. 


Hårlev Bygade 34, 4652 Hårlev
Pris:
2.295.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
185
Grund:
941
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1719
Ejerudgift pr. md.
3.009 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter