fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Velindrettet 2V’er med dejligt lysindfald og fri udsigt

Del bolig


Er boligjagten stillet ind på en toværelses lejlighed, så skal I uden tvivl se nærmere på de 54 kvadratmeter, der venter jer her på anden sal i den hyggelige bebyggelse på H.C. Andersens Vej 18. Her kan såvel singlen som parret eller den studerende få sig et herligt hjem, når tilværelsen foldes ud i en velholdt bolig med naturligt lysindfald og fri udsigt over de grønne omgivelser.

Bebyggelsen består af klassiske 60’er-ejendomme, der placerer sig midt mellem fine parkeringsmuligheder og store, åbne fællesarealer, der er indrettet med legeplads, grønne plæner samt borde-bænke-sæt til en stille stund i solen. Herfra skal I sætte kurs mod anden og øverste sal i bygningen, og det betyder, at I kommer til at bo dejligt ugeneret på toppen, hvor I ikke skal bekymre jer om overboer, men hvor I derimod kan nyde udsigten, der strækker sig langt ud over nærområdet.

Rundturen starter i en fin entré, og allerede her får I indtryk af, hvordan samtlige kvadratmeter er godt udnyttet, for der er indtænkt praktiske opbevaringsmuligheder. Det samme er der på soveværelset, hvor der er sørget for rigelig plads til garderoben, da der blev etableret en stor skabsvæg. Derudover byder planløsningen på et rummeligt badeværelse med gulvvarme, samt hjemmets naturlige opholdsrum: køkkenet og den indbydende stue.

Lejligheden orienterer sig mod sydøst, så det er mange dejlige soltimer, der finder vej indenfor i hjemmet gennem de ekstra brede vinduespartier, og det skaber en rar og luftig atmosfære. Det mærker I særligt i opholdsrummene, som ligger i delvist åben forbindelse til hinanden; det nydelige køkken er udstyret med alt i hårde hvidevarer, og der er samtidig plads til at indrette en hyggelig spiseafdeling, mens der i stuen kan være fuldt fokus på at indrette et sofahjørne til ren afslapning.

Alt det tilsættes en god beliggenhed i det populære Vejgaard, hvor I bor med nærmeste busstoppested og indkøbsmulighed i en radius af 200 meter fra gadedøren. Såvel bussen som cyklen vil på kort tid tage jer ind til centrum, når I vil fristes af butikkerne, cafélivet og kulturen - her kommer I aldrig til at mangle noget.

Velkommen!
H. C. Andersens Vej 18, 2. mf., 9000 Aalborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
54
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1967
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter