fbpx
Plantegning Zoom

Fremragende fritidshus med vand-vittig god beliggenhed

Del bolig

Velkommen til Gyvelvænget 5, i Ore, et skønt fritidshus der nu kan blive jeres foretrukne feriedestination. Huset er perfekt til familien eller parret, der ønsker sig et pragtfuldt fritidshus, der er kompromisløs med plads og placering.

Boligen er opført i 1960, men boligen fremstår så fantastisk flot både indvendigt og udvendigt, at byggeåret kun kan fornemmes på boligens utrolige charme. Udvendigt har man fornøjelsen af den idylliske grønne have, hvor der er rigelig plads til både leg og boldspil for børn eller barnlige sjæle – derudover er der den flot designede terrasse, det er en ren fryd at opholde sig derude, og med den sydvendte placering er man næsten sikret, at kunne bade i alle solens stråler, fra den står op, til den går ned.

Indvendigt byder boligen på gode rum med mange anvendelsesmuligheder. Køkkenet er lyst og åbent, og elementerne er holdt i et fint hvidt design, og de fylder rummet godt ud, uden at der bliver trangt. Stuen er rummelig, og nyder et strålende lysindfald gennem det store vinduesparti – desuden ligger rummet nærmest op til hyggelige stunder, hvor man kan bruge tiden på at spille brætspil, eller bare sidde lidt og dagdrømme, imens man kigger på flammerne danse i den dejlige pejs. De store vinduer fører ud til den fantastiske udestue, der tager sig utroligt godt ud, og rummet nyder et imponerende lysindfald gennem de charmerende vinduer der pryder næsten hele rummets facade. Badeværelset er ligeledes velholdt og med god plads, man kan også roligt synge i badet, da der er separat brus.

Fritidshusets beliggenhed er også helt i top – med en placering i et roligt beboerområde er man sikret, at kunne slappe af i fred og ro, når man er der. Det er nemt at blive dus med himlens fugle, da man har mange idylliske naturområdet i nærheden, med blandt andet Rosenfeldt Gods kun 1,5 fra boligen. Man har ingen undskyldning for ikke at kunne tage sig en dukkert med kun 200 meter til herlige Ore strand.

Man har desuden indkøbsmuligheder i nærområdet, og orker man ikke selv madlavningen, er der ikke mere end 5 minutter til hyggelige Vordingborg syd – hvor man kan spadsere ned af de fine gader, fyldt med fabelagtige restauranter, butikker og cafeér. Denne bolig har altså fundet den perfekte balance mellem at ligge centralt, og samtidigt være tæt på naturskønne områder – og med så kort til vandet er man næsten sikret hyggelige stunder i fantastiske omgivelser og atmosfærer.


Gyvelvænget 5, 4760 Vordingborg
Pris:
995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
55
Grund:
436
Værelser:
2
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1960
Ejerudgift pr. md.
1.400 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter