fbpx
Plantegning Zoom

LYS, MODERNE 4 VÆRELSES I GYNGEMOSEN - ELEVATOR OG STOR ALTAN

Del bolig

Lige nord for København lå den gamle TV-By, der i dag er omdannet til den attraktive bydel, Gyngemosen, hvor forskellige boligprojekter ligger mellem grønne områder, søer og alt, hvad hverdagen kræver. Området byder på pasningstilbud, skole, indkøbsmuligheder, sportsfaciliteter og meget andet, så her kommer I aldrig til at mangle noget - og samtidig kommer I lynhurtigt på motorvejen, så I er godt forbundet med jobbet i byen eller videre ude i landet.

Jeres nye hjem skal I nærmere bestemt finde i ejendommen med navnet, Æblelunden, og det hedder den, fordi den ligger i første parket til den gamle æblelund. Her har bygningen ligget siden opførelsen i 2008, så I flytter ind i et nyere byggeri med moderne faciliteter, og I vil allerførst sætte pris på, hvordan elevatoren tager jer til lejligheden på 2. sal. Heroppe træder I indenfor til en fireværelses lejlighed på 87 velindrettede kvadratmeter, der henvender sig til såvel børnefamilien som parret i alle aldre.

Turen starter i en nydelig entré, som giver jer en smagsprøve på hjemmets pæne stand og smagfulde indretning. Herfra folder den gode planløsning sig bl.a. ud med et rummeligt og tidløst badeværelse, der er indrettet med både vaskefaciliteter og væghængt toilet. Dertil kommer tre værelser, der alle fuldendes af indbygget garderobeplads, og til slut får I det store, åbne opholdsrum, som binder hjemmet sammen. Køkken-alrum og stue ligger ud i ét, hvilket giver jer et ægte leverum med rigelig plads til at samles. Køkkenet er fra januar 2021 og præsenterer sig med hvide, grebsfrie elementer, der passer perfekt ind i hjemmets enkle indretning, og I vil glæde jer over, at der er indtænkt en masse praktisk opbevaringsplads bag de stilrene låger.

Som prikken over i’et kommer jeres private uderum, nemlig den lækre, sydvestvendte altan, som I finder i direkte forlængelse af stuen. Når solen skinner, vil altanen fungere som et ekstra opholdsrum, hvor I kan nyde alt fra morgenkaffen til aftensmaden, mens I sidder med udsigt til de grønne fællesarealer. Der er tilmed stort kælderrum med til lejligheden.

Velkommen til jeres nye hjem!
Gyngemose Parkvej 49, 2. th., 2860 Søborg
Pris:
3.150.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
87
Værelser:
4
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2008
Ejerudgift pr. md.
3.312 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter