fbpx
Plantegning Zoom

NYDELIG MURERMESTERVILLA MED TRADITIONELLE DETALJER

Del bolig

Velkommen til en smuk villa hvor klassiske elementer blandes med velholdthed i en harmonisk symbiose. Boligen åbner sig op med en entré og består ellers af badeværelse, repos, bryggers, tre værelser og et stort køkken i åben forbindelse med stuen.

Pragtfulde detaljer pryder i den grad dette hus, hvilket bemærkes ved de velholdte plankegulve og blottede, murede vægge, der giver et rustikt look til boligen og fint balancerer de lyse elementer. Særligt hjemmets stue er dekoreret flot med disse detaljer, hvor også en karnap bliver et charmerende aspekt ved indretningen. Den gode plads til at holde stue- og spiseafdeling separeret markeres af en skillevæg med New Yorker-vinduer, og så giver karnappen et smukt lysindfald. Bevæger I jer over i køkkenet, er dette særligt godt indrettet med moderne materialer i balance med det traditionelle.

Bryggerset er indrettet i samme stil med plads til opbevaring og vaskefaciliteter. Udover stilen går også velholdtheden igen på badeværelset, der er indrettet med separat bruseniche, og der skabes altså et behageligt rum, der oveikøbet er garanteret et godt indeklima grundet vinduet. Vender I blikket mod stueetagens værelse, er dette helt åbent med gulv-til-loft vinduer ud mod haven – her får I næsten en fornemmelse af at sove i det grønne, hvilket altså er en fed detalje. Førstesalens værelser er også nydeligt indrettede med sprossede vinduer og andre klassiske dekorationer. I disse rum kan udsigten til grønne, omkringliggende områder nydes – her er der altså blevet skabt et skønt hjem.

Selve haven byder på dejlig afslapning på fliseterrassen eller den store plæne. I hver en krog er der skabt små oaser, og så prydes haven af adskillige pyntebede, fine træer, så nyttehaven også kan komme til sin ret. Udover disse elementer finder I på grunden også en carport samt en garage/værksted, hvor alle redskaber eller hobbyelementer kan få sin plads.

Da I befinder jer i vidunderlige Vordingborg, er I ikke langt fra et summende butiksmiljø, der indebærer både shopping, dagligvarer, caféer og restauranter. Placeringen indebærer også kort afstand til daginstitution, skole, idrætshal og gymnasium – så her kan livet virkelig leves fra lille til stor. Ønsker I at gå en tur i Rådhusparken, er denne lige ved boligen, og ellers kan dejlige udflugter findes ved nordhavnen samt Vordingborg Slotsruin, der virkelig indbyder til gode stunder i naturlige omgivelser. Føl jer hjemme!


Grundtvigs Alle 15, 4760 Vordingborg
Pris:
2.000.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
113
Grund:
598
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1923
Ejerudgift pr. md.
2.318 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter