fbpx
Plantegning Zoom

Lys og rummelig familievilla i aktiv landsby

Del bolig

Drømmer I om at flytte familien ud til frisk luft og åbne vidder, så findes svaret i den lille landsby, Grønbjerg, som i fællesskab med nabobyen, Langelund, udgør et aktivt lokalmiljø midt i en naturskøn kulisse - under ti minutters kørsel fra Give. Her skal I nærmere bestemt sætte kurs mod Grønvangen, som er navnet på et lukket vænge ud til de åbne marker, og i nr. 3 venter jeres nye hjem, som ligger lige ud til et lille skovområde. Her får I altså naturen som nabo.

I bliver budt velkommen af en velholdt rødstensvilla med byggeåret 1979, og en garage står klar til bilen, mens den store have står klar til de kommende sommerdage. Huset ligger midt på grunden, så I kan følge solen rundt om i haven, hvor I samtidig har selskab af den dejlige udsigt til skovens høje trækroner. Når duggen falder på lyse sommeraftener, kan I også rykke i læ, for med i købet hører en herlig udestue, som giver jer et rum midt mellem inde- og udelivet.

Bevæger I jer indenfor til boligen, møder I et lyst og venligt hjem, hvor intet mindre end 164 kvadratmeter folder sig ud med rigelig plads til familielivet. I får bryggers, entré og badeværelse, og dertil kommer fire værelser, hvoraf det ene ligger i forbindelse til et oplagt depotrum eller måske et fremtidigt walk-in-closet?

Boligen bærer præg af en gennemrenovering i 2014, og det fornemmer I også i det indbydende køkken-alrum, som giver hjemmet et naturligt samlingspunkt. Her kan I mødes over madlavningen eller de hyggelige hverdagsmiddage, og derudover ligger køkken-alrummet side om side med endnu et opholdsrum, nemlig den store stue, hvor brændeovnen spreder varme og hygge. Plads er der altså nok af, og nu handler det bare om at flytte ind, udfolde jeres personlige indretningsidéer og gøre hjemmet til jeres eget.

Der er sti til skole, sportsplads, shelterplads og legeplads. Ja for den sags skyld til petanque klub og bobspil i hallen. 

Velkommen hjem til en dejlig tilværelse på Grønvangen 3.

Grønvangen 3, 7323 Give
Pris:
1.095.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
164
Grund:
883
Værelser:
7
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1979
Ejerudgift pr. md.
1.634 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter