fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

Mulighedsrig murermestervilla i aktivt bysamfund med mulighed for flexbolig

Der går ikke mange dage, før I er faldet fuldstændig til her i hyggelige, Horbelev, hvor I bliver nyeste skud på stammen i et aktivt bysamfund midt i skøn natur. I befinder jer kun et kvarters kørsel fra Nykøbing Falster, så der er ikke lang vej til bylivet, men jeres nye tilværelse kommer til at folde sig ud i fredelige rammer hjemme i Horbelev.

Den engagerede lokalbefolkning holder gang i byen, og det var eksempelvis en gruppe lokale ildsjæle, der for få år siden gik sammen om at forvandle den tidligere skole til det, der i dag hedder Kulturgården og fungerer som byens naturlige samlingspunkt - et moderne byggeri danner nu rammen om kulturarrangementer og fritidsaktiviteter! Derudover kan Horbelev prale af både pasningstilbud, idrætsfaciliteter og sin helt egen købmand, som ligger få skridt fra jeres nye adresse.

På hjørnet mellem Grønsundsvej og Torvegade finder I hjem, og det er en stor, klassisk murermestervilla, der her venter på nye ejere. I møder en villa med byggeåret 1916, og på klassisk manér præsenterer den sig med gesims, kvist og et halvvalmet tegltag, som hører sig til på en traditionel murermestervilla. Villaen ligger blot få minutters gang fra god købmandsforretning samt 1 minuts gang fra busstoppested med busforbindelse til bl.a. Nykøbing Falster og Stubbekøbing. Uanset om du bosætter dig eller køber ejendommen til flexbolig så er der en god infrastruktur, med kun 16 minutters kørsel til motorvejen, 15 minutter til Nykøbing Falster, og kun 7 minutter kørsel til vandet ved Hesnæs strand.

Bag de hvidpudsede ydermure venter jer intet mindre end 243 kvadratmeter, der giver rigelig plads til eksempelvis jer med børn eller jer, der drømmer om plads nok til hobbylivet eller lignende. Boligen rummer et stort potentiale og et væld af muligheder, for med kreative indretningsidéer kan I sætte jeres eget præg på de to etager, og I kan således forvandle de mange kvadratmeter til et hjem lige i jeres ånd. Entreen byder jer indenfor, og her er trappe til førstesal, samt garderobeplads under trappen.

Førstesalen lægger kvadratmeter til en separat værelsesafdeling, hvor et badeværelse har selskab af tre værelser og et gennemgangsværelse, der eksempelvis kan blive til et fint hjemmekontor. Nedenunder finder I stueplanet, som rummer alt fra et bryggers til et gæstetoilet, et køkken, en hyggelig stue og et stort lokale, der oplagt kan indrettes som hobbyrum. Dette har tidligere været butikslokale med indgang fra gaden, og ønsker du erhverv fra hjemmeadressen, kan dette snildt integreres med hjemmet. Der er selvfølgelig også mulighed for at bruge det store lokale som gildesal, homegym eller blot til den privilegerede Märklin-samling.

Kort fortalt, med gåpåmod og gode idéer kan I her skabe et dejligt hjem midt i et aktivt bymiljø, hvor I straks vil føle jer hjemme. Der er mulighed for flexbolig tilladelse på ejendommen.
Grønsundsvej 330, 4871 Horbelev
Pris:
535.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
243
Grund:
745
Værelser:
5
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1916
Ejerudgift pr. md.
1.302 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter