fbpx
Plantegning Zoom

Spændende villa med mange muligheder

Del bolig

Er I på udkig efter en god investering, hvor I har mulighed for at sætte jeres eget præg og dermed skabe drømmehjemmet? Så skal I tage et nærmere kig på denne gedigne villa, som ligger på Grønnegade 13 i Farre kun 3,5 kilometer syd for Give.

Ejendommen ligger på hjørnet af Grønnegade og Ågade, og det har det gjort siden 1939, hvor den blev opført. Villaens klassiske arkitektur udstråler kvalitet og funktionalitet, og den ligger på en 671 kvadratmeter stor grund, hvor I virkelig får glæde af den rolige beliggenhed. Græsarealet giver god plads til leg og aktiviteter for både store og små, og der er rig mulighed for at etablere et hyggeligt og roligt terrasseområde. Som prikken over i’et er der indkørsel til bilparkering, ligesom der fra vejen er nem adgang til husets rummelige garage, der er indmuret og ligger som en del af kælderetagen.

Villaen råder samlet set over et boligareal på 144 kvadratmeter, og dertil kommer kælderen på yderligere 130 kvadratmeter. Planløsningen viser sig med gode og regulære rum, og her får I bl.a. fem værelser, stue, udestue, køkken og badeværelse, mens kælderen råder over diverse disponible rum med gode anvendelsesmuligheder. Som vi allerede har løftet sløret for, får I mulighed for at sætte jeres eget præg på hjemmet, og der er selvfølgelig også mulighed for at ændre på planløsningen, hvis I fx ønsker ét stort køkken-alrum. Ja, mulighederne er mange – vil I med på en fremvisning og opleve dem med egne øjne?

Ejendommen ligger i Farre, som ligger kun 3,5 kilometer syd for Give. Her er I sikret en nem og bekvem hverdag med kort afstand til skole, sportshal, daginstitution og dagligvareforretninger, og dertil kommer bl.a. det lokale bageri og pizzeria. Den korte afstand til Give kan nemt nedlægges i bil eller på cykel, og hvis I pendler, er det selvfølgelig også et plus, at det gode vejnet nemt kan tage jer til fx Billund og Vejle.

Grønnegade 13, 7323 Give
Pris:
595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
144
Grund:
671
Værelser:
7
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1939
Ejerudgift pr. md.
1.445 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter