fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE, LYS LEJLIGHED MED IDEEL PLACERING I SLAGELSE NÆR NATUR OG BYMIDTE

Del bolig

I gåafstand fra alle Slagelses fristelser og grønne åndehuller ligger en lejlighed, der kan komme til at danne lyse og ideelle rammer for singlen eller parret. Hjerteligt velkommen indenfor!

Grønlandsvej er en rolig vej med charmerende huse, der pryder det idylliske gadebillede. På adressen bosætter I jer i en nydelig ejendom fra 1937, og her matcher den fine røde og hvide facade ideelt ind i det hyggelige kvarter. På adressen kan I glæde jer over et solrigt, fælles gårdmiljø, der giver anledning til ren afslapning og socialt samvær beboerne imellem. Herudover er der gode parkeringsmuligheder og fælles cykelkælder.

Indendørs venter jer 54 lyse kvadratmeter, og her er der mulighed for også at sætte sit eget personlige præg på tilværelsen. I bydes velkommen i fordelingsentréen, der giver plads til jakker og fodtøj. I det funktionelle køkken kan I nyde en lys og enkel indretning samt flisebelægning på væggen, hvilket gør rengøringen let og overskuelig i hverdagen. Herfra giver køkkenvinduet jer et grønt kig til naturen udenfor.

I den rummelige stue finder solens stråler uforhindret vej ind gennem det vestvendte vinduesparti, og her kan I både indrette jer med sofaarrangement og spisekrog. De resterende kvadratmeter finder I på et lyst soveværelse og et badeværelse med separat bruseniche.

Adressen evner virkelig at kombinere nær afstand til både natur og byliv. Fra lejligheden kan I ubesværet bevæge sig ud på gåben, og det gælder både, når Vestsjællandscentret giver anledning til en shoppedag, men også når Lystanlægget inviterer til gode gå- og løbeture i det grønne. I Slagelses hyggelige bymidte finder I hertil et bredt udvalg af butikker, caféer og spisesteder, mens der her også er fitnesscenter og biograf til de regnfulde søndage. 1,3 km. fra lejligheden sikrer stationen jer en hurtig vej videre, mens også pendleren nemt kobler ind på motorvejen.

Vi glæder os til at vise lejligheden og beliggenheden frem for jer!


Grønlandsvej 9B, st. tv., 4200 Slagelse
Pris:
875.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
54
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1937
Ejerudgift pr. md.
1.276 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter