fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Villa med have og god placering

Del bolig

Denne dejlige villa fra 1962 tilbyder alt det, som en villa skal indebære. Og med en god placering i skønne Viborg er der kort til kultur, natur og alle praktiske nødvendigheder. Kort sagt er der her tale om en alle tiders villa, om man så er ældre, et par, en lille familie eller enlig.

Lad os starte med hvad der, sandsynligvis, vil blive jeres nye hjerterum: stuen. Her kan I indrette en flot spisestue-afdeling, hvor også gæsterne kan sidde med om bordet, og samtidig er der plads til et stort hyggeområde, hvor familien kan samles - uden at sidde for tæt. Ydermere har stuen store vinduespartier ud til haven, hvilket giver et godt lysindfald og en god udsigt.

I får også to gode værelser, og det ene har et walk-in-closet, mens det andet har et indbygget skab. Der er altså tænkt på opbevaringsløsningerne. Det er der også i køkkenet, hvor køkkenskabene er indrettet over og under køleskabet samt omkring emhætten, så I kan have alle de lækre sager ved hånden, når middagen skal trylles frem.

Badeværelset ligger ved siden af gangen, så det er let tilgængeligt fra alle husets rum. Her finder I separat bruseniche, fint med plads og flotte sandfarvede fliser, der fremstår velplejede.

Bryggerset må ej forglemmes, for det kan jo gøre meget for, at hverdagen kommer til at køre, som den skal. Der er nemlig gode muligheder for opbevaring, vaskefaciliteter, kummefryser og meget mere, alt afhængig af jeres behov.

Et anden praktisk behov er naturligvis, at bilen og måske værktøjet har et trygt og tørt sted at stå. Dét kan jeres garage klare, som ligger i forlængelse af huset.

Tilknyttet huset får I en have, hvor børnene kan jagte sommerfugle med fiskenet, og de voksne kan nyde solens varme stråler fra liggestolene. Alternativt kan de måske nyde en kold øl eller sodavand fra terrassen, som sikkert vil blive en daglig fryd, og dét både i solskinsvejr og i sommerregnvejr, da halvdelen af terrassen nemlig er overdækket.

Bevæger I jer udenfor egen grund, mødes I af et trygt nabolag, der samtidig er ti minutters cykeltur eller 20 minutters gang fra Viborgs livlige bymidte omkring gågaden og domkirken. Kort herfra ligger Sønder- og Nørresø, Sønæs Park og Klosterskov, der alle kan give et nydeligt afbræk fra byens larm. Afslutningsvist må det nævnes, at der tæt på jeres eget hus er alle de muligheder og nødvendigheder, som en hverdagen kalder på, nemlig indkøbsbutikker, forskelligartet take-away, bagere såsom lagkagehuset, en skole og meget mere.

Kort sagt får I altså her en villa, hvor alt er, som det skal være, også med have, terrasse og en god placering. Dermed er der muligheder for et godt familieliv, et levende byliv samt en velfungerende hverdag.


Grønlandsvej 10, 8800 Viborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
82
Grund:
515
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1962
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter