fbpx
Plantegning Zoom

DEJLIG OG LYS LEJLIGHED I VIBY

Del bolig

Velkommen til Grøfthøjparken 152, hvor en dejlig lejlighed venter. Dette hjem byder på tre gode værelser, en stor stue, et godt køkken, entré, gang, badeværelse og en skøn vestvendt altan med masser af plads. I hele lejligheden er der lækre, lyse gulve og højt til loftet.

Entreen er rummelig med indbyggede skabe og god plads til sko og overtøj. Her finder du indgangen til et stort badeværelse med separat bruseniche, moderne interiør og vaskesøjle. Fra entreen kan du også træde ind i lejlighedens første – og største – værelse. Her er der et godt lysindfald, et stort nyere skab og masser af plads til indretning.

En lang og lys gang leder dig videre gennem en fin hvælving til lejlighedens køkken med god plads til madlavning. Det har alle essentielle køkkenelementer inkl. opvaskemaskine. Bordpladen omkring komfuret er tilmed af skifer, så du kan stille varme gryder og pander fra dig.

I enden ad gangen går du gennem en fransk dør til lejlighedens hjerte – den store og lyse stue. Her finder du to ekstra værelser – begge med store vinduer. I stuen kan du nemt have gæster til spisning, for der er masser af plads til både spisebord og sofagruppe. Stuen har desuden et fantastisk lysindfald og adgang til lejlighedens store, vestvendte altan med plads til både altanmøbler og grill. Som en af de få lejligheder i bygningen er altanen er udstyret med vinduer, der kan justeres, som du vil. Du kan fx rulle dem helt for og undgå regn på altanen, eller du kan rulle dem helt til tilbage, så altanen er åben.

Grøfthøjparken har den perfekte placering både for dig, der skal med offentlig transport og dig, der kører i bil. Hele tre busser stopper i nærområdet, og der er kun 15 min i bus til midtbyen af Aarhus. I bil der er hurtig adgang til E45 og Silkeborgmotorvejen, og der er adgang til en stor parkeringsplads med gratis parkering. Det er altså nemt for dig at finde en parkeringsplads, når du kommer hjem.

Samtidig er parken et åndehul med store og smukke grønne områder, hvor boligbygningerne er placeret med god plads mellem hinanden. Her kan du gå en tur og nyde udsigten over Brabrandsøen, eller du kan tage ungerne med på en af parkens mange legepladser. I nærområdet finder du også gode indkøbsmuligheder samt flere skoler og daginstitutioner – alt sammen i gå- og cykelafstand.


Grøfthøjparken 152, 1. 4., 8260 Viby J
Pris:
1.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
106
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
4.231 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter