fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! HERSKABSLEJLIGHED PÅ TOPATTRAKTIVTE GRIFFENFELDSGADE 43!

Del bolig

Griffenfeldsgade er en unik og en virkelig eftertragtet beliggenhed på Nørrebros bedste strækning, og så ligger den lige i smørhullet mellem Nørrebrogade og Rantzausgade og tæt på skønne spots såsom Blågårds Plads og Assistents Kirkegård! I disse omgivelser får I stemning og spændende muligheder lige udenfor jeres dør, og med gode offentlige transportmuligheder såvel som fantastiske cykelstier tæt ved kan I let komme rundt i byen og nyde godt af alle de mange oplevelser, der venter jer.

Jeres nye bolig er i en bygning som løbende er blevet vedligeholdt - en høj stuelejlighed, som sikrer jer stor tryghed og ro, da I ikke er generet af dem, der går forbi ude på gaden, selvom I bor centralt. Lejligheden har en imponerende størrelse på hele 138 kvadratmeter, og den fantastiske loftshøjde sætter blot prikken over i'et og får det hele til at føles endnu større. Lejligheden byder jer velkommen til en virkelig veldisponeret planløsning. Her får I to store og gode værelser, hvoraf det ene har integrerede garderobeskabe, to smukke og åbne stuer med franske døre og lyst trægulv, et rummeligt køkken, et flot og ekstra stort badeværelse med hvide fliser, terrazzo gulv og badekar. Tilmed en bred mellemgang med vaskemaskine og med mulighed for skabsfryser foruden en indbydende entré med god skabsplads. Lige uden for køkkendøren er der rig mulighed for at tørre sit tøj på tørrestativerne. Ja, her får I vitterligt en drømme planløsning, som kun er de færreste forundt, når de bor I en ældre ejendom fra 1880 centralt i byen. Og som den sidste – og måske bedste – kvalitet kan I takket være placeringen i stueetagen træde direkte ud i en dejlige, lukkede have, som udfolder sig kun syv trin ned!

Man har i foreningen ikke separate pulterrum, men en fælles kælder med egne hylder samt fælles, aflåst cykel- og barnevognsrum. Derudover fælles loftsrum. Med adresse på Griffenfeldsgade 43 kommer I til at bo for enden af gaden mod Rantzausgade, der mest af alt kan sammenlignes med Københavns version af Berlin. Her er stemningen helt sin egen, og udvalget af caféer og barer er virkelig exceptionelt. Hvad med en aften på bordtennisbaren Dupong eller et smut forbi Kølsters Tolv Haner med et stort udvalg af forskellige øl – økologisk fra eget bryghus – eller bare et smut forbi Tjili pop, der blandt andet serverer lækker vegetarmad og iskolde fadøl i et uformelt miljø, der er indrettet som en dagligstue. 

Griffenfeldsgade 43, ST., 2200 København N
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
138
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1880
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

test camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter