fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! RUMMELIG OG LYS LEJLIGHED MED SYDVESTVENDT ALTAN - TÆT PÅ VAND OG BY!

Del bolig

Med sine 62 veldisponerede kvadratmeter byder Greisvej 41 jer velkommen til et rummeligt hjem med hvide vægge og charmerende trægulve – perfekt for singler, kærestepar og vennepar.

Lejligheden rummer to værelser og en stue, og da de alle kan tilgås fra entréen, har boligen stort delepotentiale. Det første værelse vi træder ind i er et intimt, funktionelt værelse, som byder på forskellige muligheder – det er perfekt som soveværelse, et arbejdskontor eller et bedårende børneværelse. For enden af entréen møder vi det andet soveværelse, der udover sin luftige atmosfære tilbyder muligheden for skabsplads. Værelserne kan med andre ord benyttes lige præcis, som I ønsker.

Planløsningen byder selvfølgelig også på et køkken, hvor de lyse vægge og gulve står flot sammen med skabselementerne – og køkkenet har selvfølgelig opvaskemaskine, gaskomfur og god plads til at lave mad. Ved siden af ser vi det tidløse, veludnyttede badeværelse med fine, hvide fliser.

Sidst men ikke mindst samles lejligheden i den smukke stue, hvor der er plads til fællesskab, gode samtaler og afslapning. Stuen kan om sommeren rykkes udenfor på den syd-vestvendte altan, hvor det hyggelige selskab kan fortsætte snakken i eftermiddags- og aftensolen. Hvis man får lyst til at rykke hele selskabet udenfor, er ejendommen tildelt et skønt grønt område med bordebænkesæt.

I bosætter jer i et eftertragtet nabolag, der er helt sit eget! Med sine fantastiske muligheder for at opleve grønne områder som Amager Fælled, den korte distance til stranden og Amagerbrogades mange tilbud, samler Amager to elementer og placerer dem midt i byen. Drik en kaffe på Ingolfs Kaffebar, gå en tur i Englandsparken eller hop i vandet ved Amager Strand. Til parret der ønsker familieforøgelse findes der mange gode børneinstitutioner, skoler, legepladser i nærheden, som man kan vælge at gøre brug af.

Hund er ikke tilladt. 

Greisvej 41, 2. th., 2300 København S
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
62
Værelser:
3
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1935
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter