fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE SOMMERHUS 200 METER FRA BADESTRAND

Del bolig

I kan skimte bølgen blå over den tætte hæk, når I endelig har stillet skoene fra jer og mærker græsset mellem tæerne på Granvej 9. Her tuner vi ind på feriestemning og sommerlykke, når vi i dag skal se nærmere på et charmerende fritidshus med den moderne komfort for øje – perfekt til familien!

Når jeres GPS proklamerer, at I er ankommet til destinationen, er I havnet i et særdeles eftertragtet sommerhusområde, der ligger i første parket til de bløde sandstrande ved Mørkholt, Hvidbjerg og Høll. Trekantsområdets større byer kan samtidig nås indenfor en overskuelig køretur, hvis I vil have serveret måltider fra de mange restauranter, eller I kan gå i den helt anden grøft og opleve naturen, når den er bedst. Udover børnevenligt badevand kan I bestige Hvidbjerg Klit, der er helt unik for den østjyske vestkyst, eller I kan tage en tur i skoven ved Trelde Næs for at variere oplevelsen af det danske sommerland.

Ja, her venter oplevelser for hele familien, så snart I har besluttet jer for, at ejendommen her skal være jeres, og man må sige, at I har gjort et suverænt køb. Huset fra 1936 er i super god stand med den helt rigtige atmosfære, der er indhyllet i sommerhusets ro. Den lyse indretning er fyldt med naturmaterialer og strækker sig over en planløsning med stue, køkkenalrum, tre værelser, badeværelse og alkove, og rundt om hele husets solside strækker sig en skøn terrasse, hvor I virkelig kan nyde tilværelsen. Det er tid til at beundre det skønne lysindfald og de charmerende vinkler, der løfter sommerhushyggen til et nyt niveau, og de mange gode soverum gør det muligt, at selv gæster kan overnatte!

Dertil kommer selve den grønne have, hvor I kan afholde jeres årlige kroket- og vikingespilsturneringer, og hvis I har lyst til at lade de grønne fingre udvikle sig, er der også et stort potentiale for at gro blomster, bær og buske til den store guldmedalje.

Et sommerhus som dette hænger ikke på træerne. Ses vi?


Granvej 9, 7080 Børkop
Pris:
1.698.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
78
Grund:
508
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1936
Ejerudgift pr. md.
1.769 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter