fbpx
Plantegning Zoom

Børnefamiliens næste boligkapitel venter i Tilsted

Del bolig

Det bliver den nemmeste opgave for børnefamilien at finde sig til rette både hjemme på Grandalsvej 48 og i Tilsteds dejlige rammer. Jeres boligjagt ender på en rolig villavej i den hyggelige by, der placerer sig lige udenfor Thisted. I har få minutter til Thisted Centrum og det stemningsfulde byliv, men i det daglige er der ingen grund til at forlade Tilsted, for her er både indkøb, skole, pasningstilbud og fritidsaktiviteter i gåafstand fra jeres hoveddør.

Beliggenheden er som skræddersyet til jer med børn, og det samme er den klassiske 70’er-villa, der venter hjemme på adressen. I bliver allerførst budt velkommen af en fin carport til bilen, og herefter bliver I mødt af den velholdte rødstensvilla med byggeåret 1974. I forbindelse med huset ligger et stort hobbyrum, hvor I får plads til gør-det-selv-projekterne, og side om side med hobbyrummet får I et stort bryggers, der åbner direkte op til hjemmet.

Indendøre folder boligen sig ud med hele 175 kvadratmeter, så der er rigelig plads til både hverdagslivet og de fremtidige familiefester! Foruden pladsen vil I også glæde jer over, at kvadratmeterne er godt fordelt, og I får eksempelvis en separat afdeling, hvor fire regulære værelser har selskab af et badeværelse med både brus og badekar. Dertil kommer et gæstetoilet, et dejligt spisekøkken og den store stue, hvor I kan samle hele familien uden problemer.

Stuen udvides desuden med nogle herlige bonuskvadratmeter i form af en pæn udestue, hvor I kan rykke ét skridt tættere på udelivet ved de første tegn på forår. Når sommeren melder sin ankomst, kan skydedøren skabe en flydende overgang til sol og varme på den sydvestvendte terrasse, hvor I kan nyde det gode vejr, mens børnene indtager græsset med boldspil. Sælger har anlagt haven flot, mest i græs, men med små buske, der giver god læ, når der skal hygges på terrassen. Bag huset er der lavet et klatrestativ, hvor børnene rigtigt kan boltre sig, og forældrene kan holde øje med dem fra en af boligens andre terrasser.

Huset er godt efterisoleret og med intelligent ventilationsanlæg med varmegenvinding som sørger for særdeles godt indeklima.

Kan I se det for jer? Det er den dejlige tilværelse, der venter hjemme på Grandalsvej 48.Grandalsvej 48, 7700 Thisted
Pris:
1.985.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
175
Grund:
803
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1974
Ejerudgift pr. md.
2.110 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter