fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE EJENDOM TIL NEDRIVNING – BELIGGENDE MIDT I DET SMUKKE FYNSKE HØJLAND

Del bolig

Er du på udkig efter et sted, hvor du kan udleve dit nye boligkapitel i rolige og naturskønne rammer? Og må det også gerne være et sted, hvor du kan sætte dit eget præg på hjemmet eller rive ned og bygge nyt? Så skal du booke en fremvisning til denne spændende ejendom, som har utrolig stort potentiale.

Du skal sætte kursen mod Grambovej 18 en smule vest for Tommerup, og her på adressen venter en spændende ejendom, som kan dateres helt tilbage til 1850 – men først og fremmest møder du den 7.398 kvadratmeter store matrikel, som byder på et samsurium af grøn beplantning. Ja, de store, majestætiske træer skaber en tryg og hyggelig atmosfære, og den naturskønne grund tiltrækker et rigt dyreliv, som kigger forbi i ny og næ. 

Ejendommen har et boligareal på 152 kvadratmeter.

I er landet midt i det fynske højland; et smukt, kuperet terræn, der forsyner jer med storslået natur. Området byder bl.a. på veletablerede vandreruter, og fra adressen er der ikke andet end 3 minutter i bil til Tommerup, som huser alle hverdagens fornødenheder. Her er nemlig både skole, daginstitutioner, fritidsaktiviteter, handlemuligheder og forretninger, og fra Tommerup St. kører der både busser og tog. Og i bil tager det heller ikke andet end 20 minutter ind til Odense, hvilket må siges at være en yderst pendlervenlig afstand.

Bestil en fremvisning med det samme.

Grambovej 18, 5690 Tommerup
Pris:
650.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
152
Grund:
7398
Værelser:
5
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1850
Ejerudgift pr. md.
1.394 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter