fbpx
Plantegning Zoom

STOR 2V’ER I FUGLEKVARTERET MED TO PRIVATE TERRASSER

Del bolig

Fuglekvarteret er Nordvests svar på, hvordan et trendy boligområde skal formes. Gamle ejendomme og ny arkitektur blandes sammen til én mangfoldig smeltedigel af hjem, der opfylder kravene hos singler og børnefamilier, unge og ældre – og her på Gråspurvevej skal vi i dag se nærmere på den perfekte studiebolig eller bachelorhybel. Toværelses og velindrettet med veludnyttede kvadratmeter og to solrige terrasser: så kan man vist ikke forlange meget mere!

Døren går op og en rummelig entré tager imod, hvor et skabsarrangement gladeligt tager imod overtøj og halstørklæder. Fordelingsentréen byder på højre hånd velkommen til det store værelse, på venstre hånd til stuen med køkkenet, og lige fremme ligger det store badeværelse og afrunder planløsningen og de 78 m2. Lad os først kaste et blik ind i det rummelige stueareal, hvor de store vinduespartier vender mod sydøst for et lysindfald, der varer det meste af dagen – og er vejret virkelig godt, er den første terrasse klart et besøg værd, hvor man afskærmet af bøgehækken sidder i sit eget lille aflukke og nyder tilværelsen.

I stuen ligger køkkenet med sine tidløse, hvide moduler langs endevæggen og alt i hårde hvidevarer inkorporeret i den ensidede løsning. Selvom køkkenet ikke er det største på markedet, udnytter det pladsen til fulde. Selve stuen er desuden helt eminent til indretning af både sofahjørne og spiseareal, som ganske naturligt kan finde plads i det lysfyldte lokale.

Soveværelset åbner sig ligeledes op som et voluminøst rum fyldt med muligheder, og ligesom i entréen er her også indbyggede højskabe, mens panoramavinduer som i stuen også er repræsenteret her – og ja, bag de to terrassedøre folder en endnu større terrasse sig ud mod morgensolen.

Sidst men ikke mindst er der badeværelset med vaskesøjle, separat brus og en nydelig flisebelægning, der på fornem vis afrunder den lyse indretning til perfektion.

Den moderne ejendom fra 2007 er placeret i baghaven af Nordvestparken, midt i det attraktive Fuglekvarter. Området er prydet af alskens butikker, dagligvareforretninger og gode spisesteder, der særligt centreres langs de større veje ved Borups Allé, Nørrebrogade og Hulgårdsvej. For studerende er der cykelafstand til alle byens uddannelsesinstitutioner, mens det arbejdende folk kan nå hele Storkøbenhavn via motorvejsnettet, med bus eller S-tog, der stopper i gåafstand fra adressen.

Velkommen.
Gråspurvevej 71, st., 2400 København NV
Pris:
2.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
78
Værelser:
2
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2007
Ejerudgift pr. md.
2.657 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter