fbpx
Plantegning Zoom

KLASSISK ETPLANSVILLA MED GOD PLANLØSNING OG NEM HAVE

Del bolig

I et fredeligt villakvarter i Viborg kan I nu flytte ind i en etplansvilla fra 1972, der har et stort potentiale for at realisere jeres boligdrømme. Den gode planløsning udgør et stærkt fundament for en bolig, som kan blive det bedste hjem for en ny familie, og I kan blandt andet se frem til hele to badeværelser og tre gode værelser med skabsplads.

Den klassiske vinkelstue giver de fineste forudsætninger for at indrette en hyggelig stue med plads til både sofahjørnet og spisebordet, og der er direkte udgang til en sydvendt terrasse. Køkkenet er opført med masser af skabsplads, og måske kan I etablere en mindre hyggekrog til hverdagens små stunder eller lektielæsningen. Soveafdelingen består som bekendt af tre værelser, og de ligger ud til et gangareal, hvorfra I også kan tilgå to badeværelser, en entre og en baggang med vaskemaskine.

Haven er anlagt, så den vil være nem at holde, og der er masser af plads til barneleg, legehus og gyngestativ, hvis ikke haveelskeren får trumfet en køkkenhave igennem. De to terrasser bliver de hyggeligste uderum med lidt blomsterkrukker og havemøbler, så I på fineste vis kan nyde sommeren fra egen matrikel. Dertil er der opført en garage med skur, så I med denne ejendom også får gode opbevaringsmuligheder.

Der er kun ti minutters gang til daginstitution og skoler, og I kan gøre dagligdagens indkøb inden for fem minutters kørsel. Således er alle hverdagens fornødenheder inden for rækkevidde, og der er blot to kilometer til Viborgs handelscentrum, hvor I kan besøge forretninger og spisesteder samt benytte kulturelle tilbud. Viborg er desuden omgivet af skøn natur - hvad med en fredfyldt tur i Liseborg plantage eller en nogle timer ved Søndersø, hvor I kan nyde den fine udsigt over vandet?

En solid etplansvilla med en familievenlig beliggenhed - kontakt os gerne for en fremvisning.


Gråmejsevej 95, 8800 Viborg
Pris:
1.295.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
124
Grund:
742
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
2.451 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter