fbpx
Plantegning Zoom

ÆGTE FERIEIDYL MED SKØN HAVE OG TÆT PÅ VANDET

Del bolig

ÆGTE FERIEIDYL MED SKØN HAVE OG TÆT PÅ VANDET

Sommer, sommer og sol! Er I på udkig efter jeres fremtidige feriedestination, hvor afslapning og kvalitetstid er i højsædet – så skal I bestemt se med, når vi i dag har fået fornøjelsen af at vise jer dette skønne fritidshus, der breder sig ud på 78 boligkvadratmeter, der er spækket med charme, karakter og stemning.

På den 869 kvadratmeter store matrikel rejser sig et skønt fritidshus fra 2014, hvor I bliver de nye ejere af hus, have og en beliggenhed uden sidestykke. Lad jeres ferieeventyr begynde, så åben hoveddøren og hæng sommerhatten – I vil straks mærke den autentiske atmosfære, som skaber et roligt og rart miljø.

Bevæger vi os videre indenfor tilbydes et dejligt badeværelse med separat brus og vaskemaskine, tre skønne værelser med gennemgående træmaterialer fra gulv til loft og et køkken, der ligger i åben forbindelse med stuen. Køkkenet er opført i sorte skabselementer, og I finder alle fornødne hårde hvidevarer, hvor den lækre bordplade fuldender det stilrene udtryk.

Husets hjerte banker i den enorme stue, hvor der er loft til kip, hvilket skaber et levende, lyst og luftigt indemiljø og rummets storhed bliver ikke mindre af det enorme lysindfald, der strømmer ind fra endevæggens smukke vinduesparti. Fra stuen er det muligt at tilgå boligens omkringliggende terrassemiljø, hvorfor det nu er blevet tid til at udforske havegrunden.

Haven præsenterer sig på fineste vis med flotte træer og en skøn plæne, hvor børnene kan tumle rundt. I finder tilmed et hyggeligt anneks langs hovedhuset, som bidrager til ekstra soveplads, hvorfor dette fritidshus er som skræddersyet til børnefamilier eller parret, der vil investerer i sig selv og hinanden – I får i hvert fald de bedste rammer for feriestemning.

Når I overtager nøglerne til Goldbjergvej 10, bliver det muligt at nyde Roskilde Fjord og naturskønne omgivelser, som ligger et stenkast fra adressen og I kan handle ind i den lokale Brugs, der ligger blot 5 minutters kørsel væk.

Hjertelig velkommen!
Goldbjergvej 10, 3630 Jægerspris
Pris:
2.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
78
Grund:
869
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
2010
Ejerudgift pr. md.
1.898 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter