fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! VILLA I FLOT STAND - EN KORT KØRETUR FRA AALBORG

Del bolig

Kunne I tænke jer at bo i en villa i virkelig flot stand, have spektakulære badeværelser, nyde den kunstneriske have fra terrassen og bo i det Nordjylland, der har så meget at byde på?

Indenfor hoveddøren venter et vidunderligt hjem og det er perfekt til børnefamilien, for her er både en forældreafdeling med soveværelse og en børneafdeling med tre børneværelser og et lille badeværelse. Noget af det første I vil lægge mærke til, er husets flotte stand, og det gælder for alle husets rum. I den kæmpe stue er der mulighed for åbent køkken/alrum, så I rigtigt kan være sammen som familie. I sofaafdelingen af stuen kan I hygge over eftermiddagskaffen og i spiseafdelingen er der fin plads til at folde det store brætspil ud. Lad os gå ud i køkkenet, som har rigelig med bordplads og skabsplads og det flotte trægulv fra stuen, som går igen her. De indbydende badeværelser er fra 2008, har elegante loftspots og gulvvarme - I får slet ikke lyst til at komme ud af badet, så flotte som de badeværelser er. Sælger har i år etableret en stor træterrasse, der fylder hele facaden ud mod haven, så både kaffepauser og aftensmaden kan nydes til solens stråler.

Træder I ud af terrassedøren bliver I mødt af synet af en dejlig stor træterrasse, der går rundt om huset, en overdækket passage langs huset, en sandkasse til børneleg, en elegant lille trappe ned til den nedre del af den kuperede have, et skur og endeligt - et legehus. I haven er der græs, bede og ikke mindst træer der står som levende skulpturer, lige til at nyde fra terrassen. I får her et hus bygget i 1977 på 149 m2 og en grund på 828 m2. Huset har fået lavet nogle bemærkelsesværdige moderniseringer: Taget er renset og malet i 2017, rygningsplader og flere tagplader er blevet udskiftet, der er lagt nye skumfugeklodser under alle rygningsplader og ved skotrenderne og derudover har skuret fået nyt tag.

I kommer til at bo i Langholt, som både har skole, indkøb, grill, sportshal og et godt foreningsliv. Der er gåafstand til børnehave og skole - dejligt trygt for hele familien. I får gode busforbindelser til Aalborg centrum, som I også kan nå med 17 minutter bag bilrattet. Jeres hjem er det fantastiske Nordjylland, der har så meget at byde på.

Velkommen til.
Godtlandsvej 25, 9310 Vodskov
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
149
Grund:
828
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1977
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter