fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS, STRØMLINET ANDEL MED SOLRIGT UDELIV OG IDEEL PLACERING CENTRALT I HOLBÆK

Del boligI rolige, fredfyldte omgivelser og i gåafstand fra Holbæks hyggelige bymidte ligger en lys og indflytningsklar andel. På adressen kan I snuse til glæderne ved villa og have, mens den løbende vedligeholdelse forbliver ganske overkommelig. Helt klart et kig værd!

På en hyggelig villavej ligger et charmerende, velholdt murstenshus fra 1928. Scenen er sat, da I allerede ved første øjekast fornemmer en vis charme, der skaber en rød tråd mellem den ydre facade og husets indre. På grunden udfolder sig en solrig, overskuelig have, mens terrassen kan agere et godt samlingspunkt for store og små.

Indendørs venter 87 veludnyttede kvadratmeter, og her kan I generelt se frem til et godt lysindfald og en god loftshøjde. I bydes velkommen i entréen, der efterlader god plads til opbevaringen. Herfra er der fri passage ind til det rummelige køkken, der er opført i et ganske strømlinet design. I køkkenet kan I nyde velholdte elementer, mens I i rummet sagtens kan indrette jer med et spisebord, hvilket gør stedet her til familiens leverum.

Yderligere er der to fine stuer en suite, hvor I både kan indrette jer med dagligstue og værelse eller to separate værelser. I det ene rum kan I hjælpe hyggen på vej, da brændeovnen i de kolde tider akkumulerer en masse varme til boligen.

På det lyse badeværelse kan I nyde et velholdt armatur, separat bruseniche og rigeligt med plads til vaskefaciliteter.

På denne adresse kan I glæde jer over en ideel placering i hyggelige Holbæk, der placerer jer nær vand, strand og by. Bare 450 m. fra hoveddøren begynder byens fristelser at tilbyde sig, og her kan I langs Smedelundsgade nyde alskens madoplevelser, indkøbsmuligheder og butikker. Er der børn på matriklen, kan de glæde sig over nær afstand til områdets skoler og idrætsfaciliteter. Også den offentlige transport er nem tilgængelig med 1,3 km. til stationen - ja, i Holbæk finder I alt, hvad hjertet begærer. Det gælder også, når weekenderne skal fordrives tilbagelænet i biografsædet eller på stranden. Fra adressen har I kun 1,5 km. til den hyggelige lystbådehavn, og et stenkast herfra kan I nyde en frisk dukkert og sandets varme.

Velkommen hjem!
Godthaabsvej 42, 1. tv., 4300 Holbæk
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
87
Grund:
483
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1928
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter