fbpx
Plantegning Zoom

INDFLYTNINGSKLAR OG NYRENOVERET LEJLIGHED MED GOD ALTAN, ELEVATOR OG TÆT PÅ AKSEL MØLLES PLADS PÅ GOD ADRESSE!

Del bolig

Nu kan du blive den heldige, nye ejer af denne skønne lejlighed beliggende på Godthåbsvej 37, 2, tv., hvor 69 velindrettede kvadratmeter med elevator kan danne rammen om dit næste boligkapitel. Velkommen!

Indenfor møder du først en lang fordelingsentré med et fint indbygget skab til opbevaring. Herfra kan du tilgå det rummelige stueareal med flotte, franske dobbeltdøre, der åbner op ind til soveværelset. I det fælles opholdsrum er der rig mulighed for at etablere sofaarrangement og have spisebord tæt på vinduespartiet - uden at gå på kompromis med luftigheden. Soveværelset med rum til dobbeltseng kan også nås fra entréen, hvilket gør lejligheden delevenlig uden gennemgangsgener. Køkkenet fra 2020 og særdeles funktionelt med vaskemaskine og gasblus, og i forlængelse af madlavningsprojekterne kan du enten have siddepladser eller skabe et hyggeligt hjørne til fritidsaktiviterne. Som en forlængelse af køkkenet kan du glæde dig over en skøn altan ud mod gårdmiljøet, hvor møblement og grønne tilføjelser fint kan pryde arealet. Slutteligt får du et nydeligt flisebadeværelse med separat badeafsnit og gulvvarme, også renoveret i 2020. Boligen henvender sig både til parret, der søger et førstegangskøb, personen, der gerne vil bo selv - eller som forældrekøb til den studerende.

Den røde murstensejendom er opført i 1943, og til bygningen hører der en stor, grøn fællesgård med masser af plads til cykelparkering. Gården byder desuden på frodig beplantning og hyggelige områder med siddepladser under åben himmel i de varme sommermåneder. 

Et stenkast væk finder du den smukke Aksel Møllers Have, der er en dejlig grøn oase med legeplads og metro. Godthåbsvej har et rigt forretningsliv og gode spisesteder, og der er op til flere dagligvarebutikker lige indenfor rækkevidde. Falkoner Allé med Frederiksberg Centret og biograf er ligeledes i gåafstand, og CBS kan nås indenfor ganske få minutter på cykel. Derudover er Frederiksberg Have og Landbohøjskolens Have yndede udflugtsmål til pausen fra hverdagen.

Kontakt os endelig for en fremvisning allerede i dag!
Godthåbsvej 37, 2. tv., 2000 Frederiksberg
Pris:
3.765.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
69
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1943
Ejerudgift pr. md.
2.903 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter