fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Charmerende 2V’er lige ved Stigsborg Havnefront

Del bolig

Charmerende 2V’er lige ved Stigsborg Havnefront

Hører du til blandt singler, studerende eller unge par, der leder efter det næste boligkapitel centralt i byen, så skal du uden tvivl se nærmere på denne toværelses lejlighed, der venter i den høje stueetage på Godthåbsgade 51.

Du overtager 50 veludnyttede kvadratmeter med en central og attraktiv Nørresundby-adresse, for en af dine nye naboer hedder Stigsborg Havnefront, så du bor lige ved den nye, levende bydel, der skyder op langs fjorden. Der er med andre ord få skridt fra din gadedør og ned til vandet, og samtidig bor du side om side med centrum både i Nørresundby og på Aalborg-siden. Der er altså aldrig langt til kulturlivet, butikkerne og dit næste cafébesøg!

Lejligheden ligger i en charmerende ejendom opført i 1916, og bygningen lyser op i gadebilledet med sin gule facade. Du slipper for alt for mange trapper, når du sætter kurs mod hoveddøren, for lejligheden ligger som sagt i stueetagen, men samtidig er den hævet over gadeniveau, hvilket sørger for privatlivet. Derudover indrammes ejendommen af et grønt fællesareal, som også skaber afstand til fortovet.

Det er en fin entré, der tager imod dig som det første, og her kan du med det samme slippe indretningsidéerne løs og forestille dig, hvordan der indrettes med opbevaring til sko og overtøj. Herfra kan du tage et kig ud på badeværelset, der overrasker positivt, for her er god plads, så det lyse flisebadeværelse byder på separat bruseniche, og derudover er der også et vindue til udluftning.

Herfra folder planløsningen sig ud med et soveværelse og et åbent opholdsrum, som bliver hjertet i hjemmet; køkken og stue ligger ud i ét, så du kan holde gæsterne med selskab, selvom du på samme tid lægger sidste hånd på middagen i det pæne køkken. Er vejret godt, kan I også rykke aftensmaden om i den fælles have, hvor sommervejret venter på den hyggelige fliseterrasse i de grønne omgivelser.

Kort fortalt, her har du fundet sidste stop på boligjagten!
Godthåbsgade 51, ST. th., 9400 Nørresundby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
50
Værelser:
2
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1916
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter