fbpx
Plantegning Zoom

VELINDRETTET 2V’ER TIL SINGLEN, PARRET ELLER STUDERENDE

Del bolig

Næste og sidste stop på boligjagten bliver Glarbjergvej 93, for her på første og øverste sal i den klassiske 60’er-ejendom kan I lige nu overtage en toværelses lejlighed på 41 veludnyttede kvadratmeter, og de udgør et oplagt hjem for såvel singlen som det unge par eller den studerende, der leder efter sin helt egen base.

I finder jeres nye hjem i den nordøstlige del af Randers, hvor I kommer til at bo med gåafstand til alt, hvad I har brug for i det daglige. Adressen placerer jer med få skridt til bageren, 100 meter til bussen og kun 600 meter til nærmeste supermarked, så det er intet problem, når der mangler mælk til kaffen. Både bus og cykel vil også lynhurtigt forbinde jer med alt fra diverse uddannelsesinstitutioner til bylivet i centrum, så I kommer aldrig til at mangle noget.

Når I vender hjem til Glarbjergvej, møder I allerførst bebyggelsens velholdte gulstensejendomme, der indrammes af både parkeringsmuligheder og grønne fællesarealer. Herfra er der kun få trappetrin til hoveddøren på 1. sal, hvor der åbnes op til en fordelingsentré - her er indtænkt opbevaring i det indbyggede skab, så der er fine forhold for sko og overtøj.

Hver en kvadratmeter er udnyttet til fulde, så pladsen forvandles til både entréen, et nydeligt flisebadeværelse med separat brus, et soveværelse og et dejligt opholdsmiljø med køkken og stue ud i ét. På soveværelset finder I en oplagt plads til garderobeskabet, og i opholdsrummet er køkkenet indrettet med rigelig plads til køkkengrejet.

Endnu et stort plus er lejlighedens orientering, som betyder, at I på soveværelset kan vågne til morgensolen, der strømmer ind gennem det østvendte vindue, og senere på dagen følger sollyset med jer ind i stuen, hvor rummet fuldendes af to store, vestvendte vinduespartier. Takket være placeringen på 1. sal bor I også dejligt ugeneret uden indkig fra gade niveau, og I har heller ingen overboer, så placeringen kommer med flere fordele.


Glarbjergvej 93, 1. th., 8930 Randers NØ
Pris:
320.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
41
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1964
Ejerudgift pr. md.
1.174 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter