fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE SOMMERHUS KUN CA 180 M. FRA STRANDEN MED SKØN STOR TRÆTERRASSE OG HAVKIG.

Del bolig

Nu udbyder vi et moderne og idyllisk sommerhus beliggende på Gl. Strand i udkanten af Hejls - med rigtig gode anvendelsesmuligheder. Velkommen til!

Det første, der møder dig indendøre, er en pæn fordelingsgang, som åbner op ind til alle husets rum. Før du når det fælles opholdsrum har du værelsesafdelingen, som tæller hele tre gode værelser til at imødekomme alle familiemedlemmer. Badeværelset er ligeledes nydeligt med separat brus, flot armatur og vaskemaskine til at klare de daglige gøremål. Køkken-alrummet og stuen står i åben forbindelse til hinanden, og med en god loftshøjde og brændeovn herinde får du nogle skønne rammer rundt om familielivet. De brede glaspartier sørger tilmed for et fantastisk lysindfald, og der er rig mulighed for at skabe lige præcis de afdelinger, som du ønsker. Køkkenet er funktionelt med stilfulde fronter og fin plads til spiseafdeling i forlængelse af madlavningen. Fra alrummet kan du tilgå den overdækkede terrasse med rum til møblement og potteplanter - et udendørsspot, der matcher det danske sommervejr.

Sommerhuset er opført i 1971 men har fået en gennemgribende renovering i 2020/2021, her kan blandt andet nævnes nyt tag, nyt køkken, nyt badeværelse med el gulvvarme og storefliser, ny indkørsel mm.. Udover det dejlige beboelsesareal kan du også nyde godt af en velfriseret grøn have med græsplæne og hyggeligt bålsted, et solfyldt terrasseområde, gyngestativ og en bred indkørsel med plads til flere biler. Som prikken over i’et har du et skur, også med en fin terrasse, der på flotteste vis matcher hovedhusets udtryk. Hele herligheden er omkranset af en tæt, grøn hæk, der er med til at skabe privatliv.

Sommerhuskvarteret ligger i kort gåafstand til vandet ved Teglgårdens strand, og både Trappendal Strand mod nord og Hejlsminde Strand mod syd er oplagte destinationer til badeturen, når sommermånederne melder deres ankomst. Nærområdet har masser af dejlige gåruter, og den ugenerede og smukke natur med kyststrækning og skov er en fantastisk kulisse at gå på opdagelse i. Hejls har en Dagli’Brugsen, der ligger blot 5 min. i bil fra adressen, og med omkring 20 km. ind til Kolding Centrum kommer du også nemt og hurtigt hen til et rigt forretningsliv og fritidsaktiviteter.

Kontakt os endelig for en fremvisning, så du kan opleve denne fredfyldte beliggenhed med egne øjne!

Gl. Strand 4, 6094 Hejls
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
60
Grund:
608
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1971
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter