fbpx
Plantegning Zoom

Ejendom i skønt område med mange muligheder

Del bolig

Velkommen til Ødis-Bramdrup, en hyggelig landsby kun 10 km fra Kolding. Her får du en skøn beliggenhed i et området hvor der er mange børnefamilier. Her er mulighed for hestehold og her er ligeledes gode værkstedsmulighed da udhuset har loft til kip.

Kort herfra finder du skole og diverse pasningstilbud i Ødis. Samtidigt kan du klare dagligdagens indkøb i både Kolding, Vamdrup og har nem adgang til motorvejen. Området byder også på en masse skøn natur, hvor blandt andet Ødis Sø kan nævnes. Ejendommen er fra 1854 og byder på vaske ægte landlig idyl.

Boligen giver plads til hele familien, hvor der i dag er udnyttet 264 m2 bolig og kælder på ca. 200 m2, velegnet til lunt værksted. Sælger benytter kun stueetagen, hvilket giver en køber rig mulighed for at udnytte tagetagen, dette kræver dog en ansøgning. Du får her et stort køkken med flotte lofter og de charmerende gamle trægulve. Her er god plads til at indrette spiseplads mv. Der er generelt højt til loftet og stuen er ingen undtagelse. Her får du en stor stue med plads til hele familien, og man får næsten en herskabelig fornemmelse. Her er endvidere 6 værelser og 2 badeværelser, hvor det ene har badekar. Samtidigt er der et fint viktualierum. Kælderen kan bruges til opbevaring eller vaskerum. Herudover fungerer det i dag som fyrrerum.

Til ejendommen er der et udhus, 2 store garager, den ene med porte og en stald. Det giver mange gode muligheder. Du får en fantastisk stor grund, hvor der i dag er indrettet en simpel have, hvor du kan finde forskellige frugttræer. Boligen trænger til en kærlig hånd, men byder på et væld af muligheder. Du kan her skabe dit eget og boligen i sig selv er ret unik. 

.


Gl. Møllevej 15, 6580 Vamdrup
Pris:
1.795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Landbrug
Boligareal:
264
Grund:
14739
Værelser:
8
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1854
Ejerudgift pr. md.
2.277 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter