fbpx
Plantegning Zoom

LYS OG MULIGHEDSRIG VILLA MED STOR, SOLRIG HAVE NÆR ALLE LIVETS FORNØDENHEDER

Del bolig

Midt i naturskønne omgivelser og nær alle hverdagens gøremål ligger en lys og mulighedsrig villa. Her kan børnefamilien nyde masser af plads at boltre sig på både inde og ude - her er nemlig tre etager og en stor, ugeneret have. Helt klart et besøg værd!

Der er her tale om en lys, charmerende rødstensvilla fra 1953. Omkring huset udfolder sig en stor, ugeneret have, der giver familien rigeligt med plads til boldspil og afslapning. I mellemtiden kan det vestvendte terrasseområde agere samlingssted, når middagen skal indtages. I haven er også et idyllisk drivhus, mens der på grunden tilmed er et stort cykelskur, en carport og et skur til opbevaring.

Indendørs udfolder sig 227 etagemeter fordelt på et stueplan, en første sal og en lys kælder. I stueplan forenes alle de fælles anliggender. Her får I nemlig et rummeligt køkken og en lysfyldt stue. Begge steder sørger store vinduer for et fortrinligt lysindfald, mens de samtidig fra stuen giver jer mulighed for at integrere den solrige terrasse som den del af rummet.

I køkkenet møder I tidløse, velholdte materialer og alle hårde hvidevarer. Her er der rigeligt med plads til en spisekrog, som kan indlede til gode samtaler eller lektiehjælp over den daglige madlavning.

I stueplan er også et lyst badeværelse med badekar.

På første sal sal leder en stor repos jer ind på tre soveværelser, der alle drager fordele af et naturligt lysindfald. Heroppe er også et badeværelse med ovenlysvindue.

I den lyse kælder er fire disponible rum, som giver jer et hav af indretningsmuligheder. Her har I mulighed for selv at præge tilværelsen, og det er helt op til jer, om der her skal være hobbyrum, værksted, kontor eller noget helt fjerde.

Adressen placerer jer nær skøn natur og alle hverdagens gøremål. Et stenkast fra huset inviterer Elbækstien og Kløverstierne på et hav af gode vandreoplevelser i naturskønne omgivelser. Her er en masse grønne skovområder, mens I også omkring Bølling Sø kan opleve et fantastisk dyreliv. Er der børn på matriklen, kan de nyde nær afstand til skole og idrætshal, som er placeret under en kilometer fra huset. Nærområdet tilbyder også vuggestue og børnehave, mens indkøbene nemt klares i den lokale Brugs 500 m. fra hoveddøren. I kommer tilmed hurtigt med offentlig transport med 600 m. til stationen, og snupper I bilen, kan I nå Silkeborg på bare 17 min. og Herning på små 20 min.

Velkommen hjem!


Gl Kongevej 3, 7442 Engesvang
Pris:
825.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
142
Grund:
734
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1953
Ejerudgift pr. md.
1.457 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter