fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SPÆNDENDE LEJLIGHED MED ATTRAKTIV BELIGGENHED I HILLERØD

Del bolig

SPÆNDENDE LEJLIGHED MED ATTRAKTIV BELIGGENHED I HILLERØD

Hjertelig velkommen til Gl. Holmegårdsvej 29, st, th, hvor vi i dag har fået fornøjelsen af at præsentere jer for en spændende og indbydende lejlighed, der ikke går på kompromis med noget samt tilgodeser jeres behov. Her får I en 85 kvadratmeter stor lejlighed, der udspiller sig på en god planløsning, og som er særligt interessant for studiekammeraterne, parret eller den lille børnefamilie.

Når I træder indenfor, bliver I først og fremmest mødt af en særdeles rummelig entré med skabsplads, og denne fungerer egentlig som en fordelingsgang, der baner vejen til lejlighedens resterende rum. Her får I glæde af to store værelser, et moderne køkken i hvide elementer med samtlige hårde hvidevarer og et badeværelse med separat bruseniche og gode opbevaringsmuligheder til toiletartiklerne. Slutteligt nås den skønne stue, der emmer af afslapning og nærvær, hvor der i sandhed er rart at være.

Denne ejendom blev opført i 1970, og udstråler klassisk arkitektur med sin selvsikre murstensfacade. Omkring ejendommen findes et hav af forskellige aktiviteter, såsom mulighed for volleyball, fodbold eller legeplads – og dertil er der flere store græsarealer omkring bygningen, hvor I kan holde picnic på et tæppe, sole jer eller benytte bord-bænke-sæt, hvor I kan drikke en kop kaffe i solskinnet. Som et ekstra plus er der gode muligheder for at parkere cyklen, og hvis I får brug for at strække benene, er der direkte adgang til et naturskønt område.

Med jeres nye adresse flytter I til Hillerød, hvor I er tæt på gode stisystemer, og desuden kommer I til at bo lige ved Frederiksborg Slotshave, hvor I kan opleve det idylliske slot midt i disse maritime omgivelser. Derudover får I glæde af gode busforbindelser, der kører langs med Holmegårdsvej, og der er 200 meter til Slotspavillionen Station. I får kort afstand til gode indkøbsmuligheder, og Hillerød er blandt andet kendt for sit gode hospital og uddannelsesmuligheder.


Gl. Holmegårdsvej 29, st. th., 3400 Hillerød
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
85
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter