fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! HYGGELIG ETPLANSVILLA MED SKØN HAVE

Del bolig

SKØN VILLA MED TILHØRENDE HAVE OG UDESTUE I STATIONSBY SØNDER FELDING

Velkommen indenfor i dette veludnyttede og indbydende hjem på 70 kvm med et dejligt stort udendørsareal med plads til familieliv.

I den rummelige stue med hvælving og flotte trælofter- og gulve kan du indrette gode hjørner. Med sofaområde og plads til skabe eller reoler kan du nemt få organiseret familiens ejendele i opholdsrummet. Der er åben adgang ind til køkkenet, hvilket gør, at dig og familien kan fortsætte samtalen under madlavningen. Kort sagt er der gode muligheder for at have masser af rare stunder med mennesker, du holder af i disse rammer. Værelserne har fint med skabsplads til garderoben, og det er oplagt at etablere et forældre- og børneværelse eller kontor på kvadratmeterne herinde.

Køkkenet er klassisk i sit udtryk og fuldt funktionelt med opvaskemaskine. Hertil får du rigeligt med bordplads samt gode opbevaringsmuligheder til køkkensagerne. I boligen har bryggerset vaskemaskine og tørretumbler, så du ikke skal bekymre dig om praktik, når de daglige gøremål skal ordnes. Herude er der lagt pæne klinker - en god løsning i en travl hverdag. Badeværelset har separat brus og fremstår fint velholdt.

Særligt udestuen med de brede glaspartier, så kig til den grønne have er sikret, er et dejligt samlingspunkt i villaen. Her kan du sidde og nyde middage med middagsgæsterne og samtidigt let tilgå den fine have. I haven får du masser af græsplæne til boldspil, og der er anlagt pæne bede til at imødekomme familiemedlemmer med grønne fingre. Kendetegnende for arealet er det store nåletræ, der flot står og peger mod den blå himmel. Der er etableret en hyggelig terrasse herude, hvor du kan have havemøblerne stående og nyde de varme sommermåneder. Derudover får du også en flot forhave med buske og stenbed.

Villaen er bygget i 1967, og facaden er pænt velholdt. Til grunden hører også egen indkørsel og carport samt garage, hvor maskiner og haveredskaber uden problemer kan opbevares i læ for vind og vejr. Fra den rolige villavej er der ikke langt ind til Sønder Felding centrum med indkøbsmuligheder, restaurant Klods Hans og kirke. Området har et velfungerende foreningsliv med sport og friluftsaktiviteter, så familien har gode oplevelser i vente, og der er tilmed dagtilbud og skole inden for rækkevidde.
Gl. Høgsvigvej 4, 7280 Sønder Felding
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
70
Grund:
732
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1967
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter