fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SPÆNDENDE VILLA MED LOFT TIL KIP OG SKØN SØ UDSIGT

Del bolig

- NEDSAT PRIS IDET SÆLGER ØNSKER HURTIGT SALG!

I Gjessø udbyder vi denne skønne villa med en naturskøn beliggenhed samt direkte adgang til sø(med badebro)  - her kan I blandt andet nyde den idylliske natur, en  og huset byder lige ledes på et skønt alrum og en stue med loft til kip, hvor pejsen tilføjer noget helt særligt til rummet - fra boligen og dens terrasse er der udsigt ud over søen. Der er udsigt til Søren fra alle rum.

Boligen er indrettet med en glidende overgang mellem køkkenet, alrummet og stuen, så I får en samlet afdeling, hvor hverdagslivet kan udfolde sig på fineste vis. Køkkenet er opført i et moderne design med hvide elementer, og spots i loftet og under skabene giver et godt lys til madlavningen - der er selvfølgelig installeret alt i hårde hvidevarer. Den gode loftshøjde i alrummet og stuen skaber to lyse og åbne rum, hvor atmosfæren er i top, og der er direkte udgang til en terrasse fra begge rum. I den øvre etage finder I også en soveafdeling med et badeværelse og to værelser - her er det ene indrettet med sit eget walk-in - og dertil er der entre og bryggers med vaskesøjle på etagen. Da huset er bygget ind i en bakke får I en lys og anvendelig etage, som ligger i plan med baghaven, og der er etableret tre gode værelser, et teknikrum og et badeværelse med brus - desuden er der udgang til en overdækket terrasse.

Haven er velholdt, og den inviterer både til afslapning og leg med et gyngestativ og flere terrasseområder, der gør det muligt at nyde solen hele dagen. I kan tage en dukkert i den nærliggende sø, når vejret er varmt, og ellers er det blot at nyde den flotte udsigt fra den sydvendte terrasse, der er hævet over området. Ejendommen er oprindeligt fra 1974, og der er opført en carport på grunden, hvor bilen kan holde i tørvejr.

I bliver en del af en hyggelig by med både skole, daginstitution og indkøbsmulighed, så alle hverdagens behov kan dækkes inden for kort afstand af boligen. Kvarteret er stille og fredeligt, og børnene vil nemt kunne komme i skole ad de mindre befærdede veje. Mange spændende naturoplevelser venter jer i omegnen, der er rig på smukke skove, og I har kun ti minutters kørsel ind til Silkeborg, hvor I finder flere specialforretninger og kulturelle tilbud.

Vi ser frem til at give jer en omvisning af en velholdt ejendom med en skøn beliggenhed - kontakt os gerne og hør mere.


Gjessøparken 1, 8600 Silkeborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
181
Grund:
828
Værelser:
6
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1974
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter