fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE VILLA I ROLIGT OMRÅDE

Del bolig

CHARMERENDE VILLA I ROLIGT OMRÅDE

Tæt på naturskønne områder ligger denne indflytningsklare villa – med både skoler, daginstitutioner og et hav af indkøbsmuligheder, får I her en beliggenhed, der er absolut fantastisk.

Velkommen til Gerager 37 hvor vi nu udbyder denne charmerende villa i dejlige omgivelser. Boligens 205 kvadratmeter spænder over fem store værelser, der alle har store vinduer, som giver et skønt lysindfald, som skaber en dejlig, harmonisk atmosfære – Det ene, af de tre værelser på 1. Sal, har en stor altan med skøn udsigt ud over haven, dette værelse må siges at egne sig perfekt som forældresoveværelse. 1.salen byder derudover på et stort pulterkammer samt et flot, moderne badeværelse med flotte, lyse detaljer.

På stueplan finder I den rummelige stue med store panoramavinduer, der både har udsigt og udgang til den store flotte træterrasse, hvor halvdelen er overdækket – derudover er køkkenet at finde på denne etage, her får I et rum, der er utrolig stilrent med flotte hvide elementer og masser af bord- og skabsplads samt alt i hårde hvidevare. I forlængelse af køkkenet ligger bryggerset, dette rum må siges at være det mest praktiske rum for børnefamilien, der ikke går ned på vaske tøj – her finder I nemlig både vaskesøjle og masser af opbevaringsplads. Stueetagen byder foruden de nævnte rum på et stort badeværelse samt de to resterende værelser.

Udearealet er som skabt til børnefamilie, der nyder at bruge tid i naturen – med en terrasse på hver side af huset har i mulighed for at nyde solens stråler fra morgen til aften, hvilket må siges at være en kæmpe fordel. Haven er stor og vedligeholdelsesfri og har masser af plads til både solbadning og have aktiviteter for hele familien – derudover byder området på mange muligheder for både børn og voksne samt god mulighed for hyggelige gåture, for eksempel ved Skjern eng, som er et af de skønne, grønne områder der er at finde i nærområdet.

Denne villa er, kort sagt, ideel til børnefamilien, der nyder at have masser af plads at boltre sig på samt skønne områder, der skaber ramme for hyggelige timer for hele familien.
Gjerager 37, 6880 Tarm
Pris:
1.249.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
205
Grund:
875
Værelser:
6
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1975
Ejerudgift pr. md.
1.870 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter