fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! DEJLIG, LYS ETPLANSVILLA I FAMILIEVENLIGT OMRÅDE MED FANTASTISKE UDEAREALER!

Del bolig

Er I en børnefamilie på udkig efter jeres næste boligkapitel, så har I heldet med jer, for lige nu finder I et ‘til salg’-skilt her på Gjelstensåsen 87, hvor den hyggelige villavej står klar til nye beboere, mens den lyse, indbydende etplansvilla står klar til nye ejere, og den skønneste have står helt klar til sommerdagene.

Det bliver den nemmeste opgave for familien at falde til her i villakvarteret, for jeres nye hjem ligger trygt og godt på et lukket vænge, og I bor lige ud til åbne marker og hestene, der græsser på den anden side af vejen. Det kombineres med nem adgang til alle de daglige gøremål, for i en radius af 700 meter finder I både skolen og nærmeste daginstitution, og der er heller ikke lang vej til indkøbsmulighederne - på gode ti minutter kan I desuden cykle til hele to S-togsstationer, nemlig Egedal og Stenløse.

Den familievenlige beliggenhed tilsættes en villa, der ligeledes er som skræddersyet til jer med børn. I bliver mødt af et super førstehåndsindtryk, for en fin carport giver plads til bilen, og den holdes med selskab af den velholdte gulstensvilla og en frodig forhave, hvor træer og buske står i fuldt flor. Forhaven giver jer en smagsprøve på det herlige uderum, der ligger ugeneret på modsatte side af huset; her er havens grønne oase indrettet med en lækker fliseterrasse, der løber omkring det meste af huset, så I kan følge solen dagen lang, mens børnene løber trygt omkring på græsset.

De pæne rammer følger med jer indenfor, hvor 144 kvadratmeter byder på en veldisponeret planløsning og en venlig atmosfære - og så er det tydeligt, at der er lagt kræfter i den løbende vedligeholdelse. Planløsningen råder blandt andet over to indgangspartier, både entré og bryggers, og dertil kommer en separat forældre- og børneafdeling. To ideelle børneværelser ligger side om side med husets ene badeværelse, og det andet ligger i direkte forbindelse til et oplagt forældresoveværelse.

Det hele fuldendes af de dejlige opholdsrum, som tæller et stilrent køkken og en rummelig stue, hvor dagslyset strømmer ind gennem de mange vinduer og den fine karnap. I stuen er der absolut ikke sparet på kvadratmeterne, så der er rigelig plads til at samles, og det kan fremover være jer, der lægger hus til juleaften og traditionsrige familiefester.
Gjelstensåsen 87, 3650 Ølstykke
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
144
Grund:
800
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1988
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter