fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! STILREN ETPLANSVILLA MED MANGE MODERNE DETALJER - FIRE VÆRELSER

Del bolig

Nu kan I blive de heldige indehavere af en moderne etplansvilla fra 2019, der er en del af et fredeligt kvarter med kort afstand til Petersmindeskolen. Her vil I bo på en lukket vej med minimal trafik, og der er anlagt en enkel have, som vil være nem at vedligeholde.

Med denne bolig får I stue, spisestue og køkken i et samlet rum med højt til loftet, så der opstår et lyst og let leverum med udgang til terrassen. Køkkenet er holdt i en minimalistisk stil med en mørk bordplade, som skaber en flot kontrast til de hvide elementer, og der er installeret alt i hårde hvidevarer - her har I også adgang til et depotrum. Boligen fremtræder helt indflytningsklar, og I vil nemt kunne etablere et dejligt hjem med en gennemført indretning, hvor førnævnte opholdsrum er placeret lidt længere nede i plan end den resterende del af huset. Fire gode værelser ligger omkring en fordelingsgang med ovenlys og indbygget skabsplads, og her skiller det ene værelse sig ud som en oplagt forældreafdeling - det har nemlig adgang til et walk-in og et lækkert badeværelse med to håndvaske og en bruseniche. I finder endnu et badeværelse i huset; det er som resten af boligen stilfuldt i sit udtryk, og dertil vil I blive mødt af en entre og et bryggers med vaskemaskine og tørretumbler.

Ejendommen er opført i en funkisinspireret stil, og den giver et godt førstehåndsindtryk fra vejen. Der er anlagt en have, som primært består af en græsplæne, hvor børnene kan lege, mens to terrasser giver jer de bedste betingelser for at slappe af og nyde tilværelsen i det fri. En carport lader bilen holde i tørvejr, og der er etableret et udhus med plads til opbevaring på grunden.

I vil bo nær ved alle hverdagens fornødenheder, hvor I har kort afstand til både skole og daginstitution, mens det nærmeste supermarked blot er fem minutters kørsel væk. Placeringen er ideel for familien, der ønsker at bo i et børnevenligt kvarter, mens I stadig nemt kan besøge Vejle eller andre dele af Trekantsområdet. Der er højst ti minutters kørsel til centrum af Vejle, hvor I finder flere forretninger, restauranter og kulturelle tilbud, og I kan komme på motorvejen inden for et kvarter.

Kontakt os gerne for en fremvisning - vi ser frem til at introducere jer til en moderne etplansvilla.


Gimlevej 34, 7100 Vejle
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
166
Grund:
907
Værelser:
5
Energimærke:
A2015
Bygget/ombygget:
2019
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter