fbpx
Plantegning Zoom

LÆKKERT FRITIDSHUS MED PLADS TIL HELE FAMILIEN.

Del bolig

I et af midtjyllands skønneste sommerhusområder finder I dette formidable fritidshus – jeres nye oase lægger sig tæt på handlemuligheder, butikker og restauranter, og dertil får I en bolig i god stand samt en beliggenhed udover det sædvanlige.

På Gimlevej 1 ligger dette flotte og velholdte fritidshus på 133 kvadratmeter, der er opført med et klassisk arkitektonisk udtryk kombineret med et moderne pift. Området er særdeles populært, og det er kendt for både den skønne feriestemning og mange naturskønne områder – denne bolig har tilmed en genial placering med under 100 meter til stranden, hvilket må siges at være guld værd året rundt.

Husets enorme stue med panoramavinduer skaber det skønneste lysindfald, og giver en enormt god atmosfære. Stuen har, udover en genial udsigt, en charmerende brændeovn, så I også kan nyde huset i de kolde måneder – i åben forbindelse har I selvfølgelig køkkenet, der er fint og funktionelt. Boligen har utrolig mange rum, og den er faktisk opdelt i to separate afdelinger, hvilket er ideelt, hvis I drømmer om plads til at kunne tage venner og familie med på et weekendopholds, eller hvis I har teenagere eller voksne børn, der ønsker privatliv. Huset rummer samlet set fem indretningsvenlige værelser, og hver den af huset har badeværelse. Afslutningsvis får I også et praktisk bryggers og et opbevaringsrum, ligesom den dejlige have breder sig ud omkring huset.

Grunden er 1579 kvadratmeter, og den sikrer et skønt udeliv for både store og små. Græsarealet er nemlig perfekt til leg og aktiviteter, og på samme tid kan de vokse slappe af i havemøblerne på terrassen – den er selvfølgelig sydvendt, så den bades i sol fra morgen til aften i sommermånederne. Det her er uden tvivl ejendommen dig, der vil have et genialt sted at nyde den danske sommer, og have en grund med mulighed for alt hvad hjertet begærer

Leder du efter det perfekte sommerhus med plads til både familie og venner, så er dette hus genialt for dig.


Gimlevej 1, 8585 Glesborg
Pris:
2.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
133
Grund:
1579
Værelser:
6
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1985
Ejerudgift pr. md.
2.069 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter