fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS, STILREN LEJLIGHED MED IDEEL PLACERING NÆR BY, STRAND OG VAND

Del bolig

Et stenkast fra alle Amagerbrogades fristelser og med behørig afstand til strand, vand og Indre By ligger en en lys og stilren lejlighed. Helt klart et besøg værd!

Du bosætter dig i en velholdt, rødstensejendom fra 1938. Omkring bebyggelsen forefindes store, grønne arealer, som kan agere dit solrige åndehul i den travle hverdag. Her er fin, grøn beplantning samt borde og bænke, der indbyder til socialt samvær. Omkring ejendommen er der desuden gode parkeringsmuligheder for cykler og biler.

Indendørs venter 43 veludnyttede kvadratmeter, og her kan du generelt se frem til en lys atmosfære og en god loftshøjde. Lejligheden præsenterer sig med en fin entré, der giver dig plads til sko og overtøj. Herfra er der fri adgang ind til hjerterummet, der forener stue og køkken i ét. I rummet finder solen ubesværet vej ind gennem de store vinduer, der giver dig et grønt kig til de omkransende arealer. Fra stuen inviterer franske døre dig ind på et lyst soveværelse, mens du i køkkenet møder tidløse, velholdte materialer.

På lejlighedens badeværelse kan du glæde dig over et yderst smagfuldt design, god plads, separat bruseniche og plads til vaskesøjlen.

Beliggende på en sidegade til Amagerbrogade er du på adressen i gåafstand fra alle livets fornødenheder. Et stenkast fra hoveddøren vrimler det nemlig med indkøbsmuligheder, butikker og madoplevelser. Du kommer tilmed ubesværet med offentlig transport med 1,5 kilometer til metroen, og snupper du cyklen, kan du nå Indre By på bare 18 minutter. Skøn natur kan nydes i Amager Strandpark, der indbyder til en masse gode gå- og løbeture i den friske luft.

Vi glæder os til at vise lejligheden og området frem for dig!
Gerbrandsvej 22, 2. 4., 2300 København S
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
43
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1938
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter