fbpx
Plantegning Zoom

KLASSISK, CHARMERENDE MURSTENSVILLA

Del bolig

Gammel Vejlevej 38 er hjemsted for en nydelig og ganske charmerende ejendom, som nu kan blive jeres. Denne gedigne murstensvilla er opført i klassisk arkitektur og kan opfylde jeres drømme og ønsker – og det samme gælder selvfølgelig for beliggenheden, der sikrer en hverdag i rolige og trygge rammer.

Ejendommen har prydet adressen siden 1922, og den råder samlet set over 122 kvadratmeter; 99 af dem udgør bolig, mens kælderen råder over 23. Boligen har en hyggelig og hjemlig atmosfære over sig, og I kan selvfølgelig glæde jer over den klassiske planløsning, der giver plads til nærvær og samvær såvel som privatliv. Det her er med andre ord den ideelle villa for en bred målgruppe – vil I vide mere?

Hoveddøren åbner op til en hall-lignende entré, og herfra er der adgang til resten af stueetagen. Den råder først og fremmest over et funktionelt køkken med god bord- og skabsplads samt to stuer en suite, der tillader stuen og spisestuen af glide sammen på hyggelig vis. Etagen byder bl.a. også på et badeværelse og en helt fantastisk udestue, og her er der mange brugbare kvadratmeter, ligesom lysindfaldet er fantastisk. Planløsningen afrundes med en god 1. sal, der byder på to værelser, samt en kælder. Dertil kommer selvfølgelig den solrige have, hvor I er sikret et dejligt udeliv.

Grindsted har alt, hvad hverdagen kan begære af skoler, daginstitutioner og supermarkeder med blot fem minutters kørsel til de nærmeste indkøbsmuligheder fra ejendommen. I vil blive en del af en levende by med gymnasium og idrætshal, ligesom der også er et spændende kulturliv med blandt andet bibliotek og biograf. I centrum finder I flere forretninger og spisesteder, mens I kan gå lange ture og nyde naturen langs åen, der slynger sig gennem byen.

Velkommen til!
Gammel Vejlevej 38, 7200 Grindsted
Pris:
895.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
99
Grund:
755
Værelser:
5
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1922
Ejerudgift pr. md.
1.296 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter