fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØNT INDFLYTNINGSKLART KOLONIHAVE TÆT PÅ NATUREN OG KØBENHAVN - HUS NR. 56

Del bolig

Hvem kunne ikke tænke sig deres helt egen ferieoase - et skønt sted, hvor man kan søge mod, når man trænger til et afbræk fra hverdagens trummerum? Nu har I mulighed for at få jeres helt eget fristed, nemlig denne skønne kolonihave på Gammel Klausdalsbrovej 587, hus nr. 56. Der er p-plads til boligen.

Adressen ligger helt perfekt i et hyggeligt miljø, hvor Hjortespring Golfklub er lige rundt om hjørnet, mens Sømosens smukke natur nås på mindre end fem minutters cykeltur. Begge indbyder de til et fredeligt pusterum under åben himmel, så de travle hverdage pludselig føles som et fjernt minde. I går heller ikke glip af dagligdagens sædvanlige fornødenheder, for der er flere gode handlemuligheder i nærmiljøet, og så er København Centrum ikke mere end 20-25 minutter fra adressen. Beliggenheden er helt perfekt - rolig og ugeneret, tæt på naturen og alligevel bare en smuttur fra byens puls.

På adressen står det renoverede fine træhus fra 2010 som er gennem renoveret i 2020 med bl.a nye vinduer og døre,  udbygningen af badeværelse, alt vvs, varmepumpe, varmtvandsbeholder og nye soveværelser m.m

Det gode førstehåndsindtryk fortsætter indenfor, hvor I oplever et lyst og indbydende hus med lofts til kip og store vinduespartier. Huset indeholder tre gode soveværelser, et åbent køkken-alrum og stue samt et badeværelse med separat bruseniche og vaskesøjle. Alle tre værelser er af rigtig god størrelse og giver rig plads til både børn, voksne og overnattende gæster. Imens danner leverummet husets knudepunkt, hvor I kan være fælles om hyggen og nyde tilværelsen sammen. Her står køkkenet med alt i hårde hvidevarer og en fin kombination af hvide elementer og træbordplader, hvis lette og nordiske design klæder husets gennemgående indretning.

Huset omkranses af nogle dejlige terrasser, som konstant skaber en forbindelse mellem inde- og udeliv og giver mulighed for, at I kan nyde solen fra den står op til den går ned.

Bestil en fremvisning med det samme.

Gammel Klausdalsbrovej 587, 2730 Herlev
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Kolonihavehus
Boligareal:
56
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
2010
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter