fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! FAMILIENS NYE FRISTED VED KISSERUP STRAND

Del bolig

Tuse Næs er den perfekte feriedestination for alle jer, der gerne vil slappe af, nyde roen og udforske de grønne omgivelser, for her er det i sandhed naturen, der er i fokus. De mange kilometer kystlinje folder sig ud med sandstrande og badebroer, der lægger op til en forfriskende dukkert, og det bølgende landskab inviterer på cykeludflugter, ligesom I kan tage cyklerne til brugsen i Udby, når der skal provianteres til grillhygge på terrassen. Kort fortalt, Tuse Næs er den skønneste feriekulisse - og det er derfor heldigt, at der lige nu udbydes et fritidshus i det attraktive område ved Kisserup Strand.

I skal sætte kurs mod halvøens nordside, hvor I finder frem til et sommerhusområde i første parket til vandet, og jeres kommende fristed ligger i kort gåafstand fra kysten. På Fyrrevej 8 overtager I en 1.215 kvadratmeter stor grund, så der er dejligt med luft omkring det klassiske fritidshus, der lige siden 1966 har ligget i de fredelige omgivelser. Her er tale om et traditionelt, dansk sommerhus med en træbeklædt facade og hvide vinduesrammer, og indendøre rummer huset 90 velindrettede kvadratmeter, så der er god plads til at samle familien.

Planløsningen råder over en entré, et badeværelse med brus samt tre værelser, der med dobbelt- og køjesenge kan indrettes med mange fine sovepladser. I hjertet af det hele ligger det indbydende opholdsmiljø, hvor køkken og stue smelter sammen til ét stort leverum; her er loftet ført til kip, og lyset strømmer ind gennem de mange brede vinduer, der udgør det meste af facaden. Det er nemt at forestille sig, hvordan dagene her vil flyve afsted med kabaler omkring spisebordet eller gode bøger i sofaen, og alt imens vil brændeovnen bidrage til den lune atmosfære fra sin plads midt i rummet.

Der er plads til hygge og familietid indendøre, men også udendørs, hvor haven tager varmt imod jer. Den sydvestvendte terrasse sætter scenen for både morgenkaffen og aftenens sommermenu, og I kan nyde soltimerne med udsigt til den grønne plæne, hvor store som små kan muntre sig med havespil.
Fyrrevej 8, 4300 Holbæk
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
90
Grund:
1215
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1966
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter