fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! Lyst og indbydende rækkehus på lukket vænge

Del bolig

Nu tager boligjagten jer med til Almind, og det kan I godt glæde jer til, for I falder hurtigt til i den hyggelige by, hvor I bor med nem adgang til både skøn natur og alt, hvad I får brug for i det daglige. Almind placerer sig midt i Trekantområdet, så der kan uden problemer pendles til de større byer, og der er kun 10-15 minutter i bil til bylivet i centrum af Kolding.

Jeres nye hjem ligger trygt og godt i rammerne af et lukket vænge, der støder direkte op til de grønne naturområder, hvor åen snor sig. Der er altså få skridt til den friske luft, men samtidig har I både skole, indkøb, pasningstilbud og idrætshal liggende i en radius af 800 meter fra jeres hoveddør.

I får adresse på Fyrrelunden 9, hvor I bydes velkommen hjem af et velholdt rækkehus med byggeåret 1974. Huset ligger tilbagetrukket på grunden og indrammes af en velanlagt forhave, hvor et par trin leder op til indgangspartiet, og her kan I oplagt indrette jer med en lille morgenterrasse. Side om side med hoveddøren ligger desuden et praktisk depotrum.

Rækkehuset er opført i ét plan med fladt tag, og indendøre vil I opdage, at taget er udstyret med adskillige ovenlysvinduer, som fylder både entréen, badeværelset og køkkenet med naturligt dagslys fra oven. I træder altså indenfor til en rar og luftig atmosfære i entréen, og den dejlige rumfornemmelse bliver et gennemgående tema - ligesom den pæne, velholdte stand.

De 125 kvadratmeter er godt fordelt på blandt andet et tidløst badeværelse samt tre regulære værelser med indbyggede skabe, så der kan sagtens blive plads til den lille børnefamilie, men boligen henvender sig også til såvel førstegangskøbere som det ældre segment, der leder efter et hjem med mindre vedligeholdelse.

Uanset hvem I er, vil I have nemt ved at føle jer hjemme i det åbne opholdsrum, hvor køkken-alrum og stue ligger ud i ét; køkkenet giver god plads til madlavningen, og I kan samtidig følge med i samtalen omkring spisebordet eller nyde udsigt til haven, der blomstrer. Baghaven giver jer et sydvendt uderum, hvor I både kan følge solen og sidde i læ for duggen på den overdækkede terrasse.

Tilbage er der kun at sige: Velkommen hjem.
Fyrrelunden 9, 6051 Almind
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
125
Grund:
328
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1974
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter