fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! HYGGELIG FRITIDSBOLIG MEGET TÆT PÅ VANDET

Del bolig

Velkommen til denne skønne, hyggelige fritidsbolig i Knebel! Med en boligstørrelse på 67 kvadratmeter og en grundstørrelse på hele 1216 kvadratmeter står det klart, at I får god plads at være på i dette fritidshus. Boligen er bygget i år 1976 og fremstår på mange måder som det hyggelige sommerhus, de fleste af os går og drømmer om.

Allerede i stuen står det klart, at vi befinder os i et familiehus. Rummet fremstår dejligt herskabeligt med loft-til-kip, smukke loftsbjælker, brændeovn og masser af plads! Fra stuen kan en fordelingsgang tilgås, hvorfra køkkenet og to af husets hele tre værelser kan tilgås.

Alle tre værelser er hyggelige, og det nordøstvendte værelse har udgang til terrassen, hvilket sikrer en god mængde lys. Samtidig er det et rum, der vil fungere yderst fordelagtigt både som en ekstra stue, sove- eller børneværelse. Køkkenet præsenterer sig flot og lyst med alt, der er behov for inklusiv opvaskemaskine. Der er samtidig plads til spisebord og -stole i rummet, således at pladsen i stuen ikke skal bruges på samme.

Fritidshusets badeværelse rummer alt det nødvendige med håndvask, toilet og bruser. Det er et rum i en fin størrelse, hvilket ofte ikke hænger sammen med en fritidsbolig.

Der går terrasser rundt om størstedelen af huset mod både syd, øst og nord, så solen kan følges på terrasserne fra middagstid og dagen ud. En del af terrassen mod øst er overdækket, således at I kan sidde ude i al slags vejr. Der er hele vejen rundt masser af plads til at sidde og nyde samværet og måltiderne med hele familien og jeres venner forestil jer bare alle de hyggelige stunder, hvor I sidder ude i aftensolen med jeres nære og en tændt grill. Samtidig får I en dejlig have, hvor I på alle tidspunkter af dagen kan nyde sollyset.

I kommer til at få et dejligt sommerhus med kun 230 meter til vandet, hvilket svarer til en gåtur på blot tre minutter. Vandet og naturen er boligen i det hele taget omringet af med blandt andet den skønne Dejret klit i en afstand på blot halvanden kilometer, svarende til en cykeltur på kun fem minutter.

Og bor I i en større by som eksempelvis Aarhus kan vi glæde jer med, at I kan køre til jeres nye fritidsbolig på lidt over 50 minutter! I kan faktisk også køre til Molslinjen i Ebeltoft på lidt mere end en halv time, så der er yderligere nem adgang til huset fra Sjælland.

Et dejligt fritidshus i ro og mag, hvor mental opladning og afstresning kommer først det er bare med at slå til!


Fyrreklinten 10, 8420 Knebel
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
67
Grund:
1216
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1976
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter