fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE VILLA MED STORT POTENTIALE BELIGGENDE I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Del bolig

Drømmer I om at kunne skabe jeres kommende bolig i charmerende rammer, bo midt i storslået natur og ikke mindst have uendelige muligheder både inde og ude - hvad end det så indebærer hestestald, børneværelser, gildesal eller noget helt andet! Så kig med her, hvor vi nu har muligheden for at byde jer velkommen indenfor på adressen Fuglsøvej 11, Ørum Djurs.


På adressen venter jer denne gedigne rødstensvilla i 2 plan med udvendigt nyere tag og stort potentiale i form af diverse udbygninger, stalde, opbevaringsplads til maskiner m.m. Herudover venter jer en skøn, park-lignende have med gamle, flotte træer og fantastisk kig udover fredfyldt natur. Så sætter I pris på fred og ro og ikke mindst den skønne natur, er dette en oplagt og helt unik mulighed for at bosætte jer midt i det!


Indendøre venter en indretning og et projekt, der trænger til en kærlig hånd og en god omgang håndværkersnilde - men med dette og frit spil på alle fronter, er her stort potentiale for, at I kan indrette, omrokere og dekorere præcis, som I ønsker - kun jeres fantasi sætter grænser for, hvad denne bolig kan ende ud som! Plantegningen byder på entré med trappeopgang, badeværelse, et værelse, et rummeligt køkken og sidst men ikke mindst en stor dejlig stue med brændeovn, dejligt lysindfald og indgang udefra. De resterende kvm udfolder sig på boligens 1. sal, hvor her venter endnu en stor stue, også med brændeovn, samt et værelse.


Så går I og drømmer om en moderne indretning med køkkenalrum og stue ud i ét eller store vinduespartier med udsyn over haven, er her rig mulighed for dette! 1. salen kan også indrettes med flere værelser, hobbyrum, hjemmearbejdsplads osv. Mulighederne er mange, og med dette projekt kan I fuldstændig selv bestemme tempo, renoverings valg, og ikke mindst planløsninger på de 2 plan!


Med nøglerne til denne skønne bolig bosætter I jer som sagt lige midt i den fantastiske og idylliske natur, og med et godt stykke til de omkringliggende naboer kan I bo her helt uforstyrret. Børnehave, skole, indkøbsmuligheder og hvad ellers, der hører til dagligdagens fornødenheder, finder I i Fjellerup, der ligger kun godt 5,2 km fra adressen. Her kan I også se frem til butikker, spisesteder og en skøn, børnevenlig strand, mens der i sommersæsonen er godt gang i den!


Der er kun 5 km til stranden, 6 km til Djurs Sommerland, 6 km til Lübker Spa og Golf Resort. Boligen kan evt. være oplagt til flexbolig/fritidsbolig. Der er endvidere en masse dyrevildt ved ejendommen, som kan nydes på afstand.


Tilbage er vist kun at sige: Velkommen hjem!


Fuglsøvej 11, 8586 Ørum Djurs
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
120
Grund:
16548
Værelser:
5
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1915
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter