fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! MODERNE OG INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED I POPULÆRT OMRÅDE I NV!

Del bolig

Perfekt lejlighed på til den unge studerende eller blot køberen, der ønsker at nyde tilværelsen omringet af moderne design og materialer i høj kvalitet. Lyder det som noget for dig? Så kom med!

Bag lejlighedens døre venter en toværelses lejlighed på 45 kvm, der byder dig velkommen i den nydelige entré, hvor du allerede her mærker, at der er kælet for detaljerne med lyse vægge og et smart, gråt gulv. Herfra er der adgang til et badeværelse i ægte københavnerstil, dog med separat brus med rainshowerfunktion og fin plads til opbevaring af toiletsager. Ved siden af ligger køkkenet, der både giver mulighed for, madlavning i et rum med alle hårde hvidevarer samt plads til hygge og samtale ved det smarte indbyggede barbord. Side om side med køkkenet finder du et hyggeligt værelse med klassisk plankegulv  og udkig til ejendommens fine gård. Lejlighedens hjerte er stuen. Med elegant stuk i loftet og malet endevæg sættes stilen for den københavnske stue, der afsluttes af stort vinduesparti og udgang til lejlighedens altan eftermiddagssol og aftensol. 

Denne altan vidner om hygge og gode stunder og har siddepladser til et par venner såvel som plantning af urter og blomster i fine altankasser. Herfra er der udsigt til andre lejligheder i samme klassiske design samt cykel- og bilparkering, der er til fri afbenyttelse for alle ejendommens beboere. På den anden side af ejendommen ligger den store, grønne gård med adgang til legeplads, bordbænkesæt og den grønne natur. Ejendommen er opført i 1937 og dens ydre bærer tydeligt præg af klassisk stil, men syner dog også utrolig velholdt, ligesom lejlighedens indre gør.

Du er landet i et mekka af madoplevelser, shopping og mulighed for udforskning af hyggelige små butikker. Lejligheden ligger omringet af både barer, indkøbsmuligheder, grønne parker samt offentlig transport, der kan transportere dig hvorend du ønsker på ingen tid. I en radius af mindre end 2 km finder du alt, du har brug for for at nyde en spændende tilværelse.

Frimestervej 12, 1. th., 2400 København NV
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
45
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1937
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter