fbpx
Plantegning Zoom

LYS DUPLEX LEJLIGHED VED FREDERIKSBERG HAVE

Del bolig

Velkommen til denne skønne fireværelses lejlighed, som byder på en planløsning ud over det sædvanlige!

Bemærk det er en lejlighed på 2. sal og en på 3. sal der er lagt sammen til en stor lejlighed.

Vi bydes velkommen indenfor til 104 m2 skønhed, hvor vi præsenteres for tre gode værelser, som hver fremstår med egen stil og charme. Alle værelserne har et fint lysindfald, god skabsplads og byder på forskellige anvendelsesmuligheder. Bevæger vi os en etage op, har vi et skønt køkkenalrum med stue i forlængelse, som skaber en fin samhørighed og dynamik mellem de to rum og får det til at fungerer som ét. Derudover byder lejligheden på to intime badeværelser fordelt på de to etager. Overordnet fremstår lejligheden stilren og i god stand med nydelig planløsning.

Ejendommen er fra 1902 og har et fantastisk grønt gårdområde med aktiviteter for de små og charmerende hyggekroge til de voksne. Gårdområdet står til fri anvendelse og tildeler lejligheden en smuk udsigt til bugnende træer.

Beliggende midt i Frederiksbergs grønne områder, får I ikke meget bedre placering i byen! Med kun 9 min på cykel til Frederiksberg Allé har I hele Frederiksberg foran jer. Ud over de mange hyggelige restauranter og barer i og ved Frederiksberg Have, er Peter Bangs Vej blot 850 m fra hjem. Her finder I alt lige fra takeaway, cafeer, restauranter og metrostationer. Den perfekte kombination af byliv og smukke parker, hvor I frit kan vælge efter, hvad humøret bringer. I Frederiksberg Have og I Søndermarken kan I lade naturen og de vidunderlige små stier giver jer ro, som er sjælden at finde midt i byen. Og selvfølgelig er der Zoologisk Have, som kan udnyttes til den perfekte søndagsudflugt. Så hvis I leder efter et roligt men spændende nabolag midt i byen, er Frederiksberg lige noget for jer.


Frederiksvej 46, 3. tv., 2000 Frederiksberg
Pris:
6.395.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
104
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1902
Ejerudgift pr. md.
5.543 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter