fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE ET VÆRELSESLEJLIGHED I EFTERTRAGTET OMRÅDE

Del bolig

Denne fine etværelses lejlighed med fantastisk beliggenhed kan nu blive din – indenfor kun 9 minutters gang får du her et hav af handlemuligheder, S-togsstation, som fører dig direkte til Københavns Hovedbanegård på kun 15 minutter og flere grønne områder, hvor du kan nyde de solrige dage.

Frederikssundsvej 346 er som skabt til den studerende eller singlen, der nyder at være tæt på byen og dens muligheder, men som samtidig sætter pris på de skønne sommerdage i grønne områder. Lejlighedens 35 kvadratmeter er genialt udnyttet og dens store vinduer skaber et skønt lysindfald, der bidrager til det fine og rummelige udtryk i lejligheden.

Når du åbner døren til denne flotte bolig, vil du hurtigt opdage dens geniale indretning – i entreen finder du en indbygget garderobe med god plads til overtøj og øvrig opbevaring. På venstre hånd ligger boligens flotte badeværelse med charmerende grønne klinker på væggene, der skaber et enormt hyggeligt udtryk og passer perfekt sammen med badeværelsets gulv, hvor de grønne nuancer går igen. Derudover har du brusekabine og toilet adskilt, hvilket må siges at være et kæmpe plus og bestemt ikke en selvfølge i københavner-lejligheder. Du får her et hjem med god plads; i den store stue er der både plads til stue og et område der kan fungere som værelse, derudover er der det nydelige køkken med god bordplads og mulighed for at installere opvasker.

Vær opmærksom på, at bygningen ligger på en lejet grund, med lejekontrakt der udløber 1.10.2037. Der er mulighed for at foreningen kan lave en aftale med udlejer om forlængelse eller frikøb mod kompensation, men der er endnu ingen aftale parterne imellem.

Som følge heraf KAN DER IKKE OPTAGES REALKREDITLÅN ved køb af lejligheden. Dette er der taget hensyn til i den lave udbudspris. Andre lejligheder i samme område og størrelse sælges generelt for langt højere priser.

Frederikssundsvej 346, 6. 613., 2700 Brønshøj
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
35
Værelser:
1
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter