fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! OPLAGT STUDIEBOLGI CYKELAFSTAND TIL INDRE BY!

Del bolig

Du skal finde vej til en helt central Husum-adresse i jagten på dit nye hjem, og her venter dig en etværelses lejlighed på 35 gode kvadratmeter, som kan forvandles til et dejligt hjem for eksempelvis singlen og helt oplagt til den studerende, der leder efter sin egen base til de kommende studieår. Her kan du få dig et sted, hvor du helt selv vælger farven på væggen, og hvor du bestemmer, hvor skabet skal stå.

Dit nye hjem ligger i cykelvenlig afstand fra det inderste København, for der er kun en lille halv time mellem din nye adresse og storbylivet, der frister med cafébesøg, shopping og kultur. Du har også nem adgang til diverse uddannelsesinstitutioner, og hvis vejret ikke lægger op til en frisk cykeltur, har du få skridt til Husum Torv, hvorfra bus 5C forbinder dig med det meste af byen. Du bor som nabo til torvet, som byder på specialbutikker og indkøbsmuligheder, og du deler faktisk ejendom med nærmeste supermarked, så der er ikke langt fra tanke til handling, når de daglige indkøb skal klares. Som prikken over i'et har du kort vej til frisk luft og perfekte løberuter omkring Utterslev Mose.

Du flytter ind i en gulstensejendom fra 1969, så den er udstyret med moderne faciliteter, og du har derfor elevator til hoveddøren. Heroppe træder du indenfor til en rummelig entré, hvor der er indtænkt en masse praktisk opbevaringsplads i de indbyggede skabe, så hver en kvadratmeter er udnyttet til punkt og prikke. Fra entréen har du adgang til et fint flisebadeværelse med god plads og separat brus.

Hjertet af hjemmet er det åbne opholdsmiljø med køkken og stue ud i ét, og med nogle kreative løsninger kan du få plads til både en seng, en spisekrog og et hyggeligt sofahjørne. Rummet står som et hvidt lærred, der blot venter på en ny ejer, der har nye, spændende indretningsidéer med i bagagen - så du skal bare slippe fantasien og malerpenslen løs.

Vær opmærksom på, at bygningen ligger på en lejet grund, med lejekontrakt der udløber 1.10.2037. Der er mulighed for at foreningen kan lave en aftale med udlejer om forlængelse eller frikøb mod kompensation, men der er endnu ingen aftale parterne imellem.

Som følge heraf KAN DER IKKE OPTAGES REALKREDITLÅN ved køb af lejligheden. Dette er der taget hensyn til i den lave udbudspris. Andre lejligheder i samme område og størrelse sælges generelt for langt højere priser.

Frederikssundsvej 346, 1. 115., 2700 Brønshøj
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
35
Værelser:
1
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1969
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Camilla Weinreich

test camilla@brikk.dk +45 60122342

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter