fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INVESTERING ELLER OMBYGNING?

Del bolig

Velkommen til Frederikssundsvej 255, 1 – Her får du en unik mulighed for at erhverve en ejendom til investering centralt i Brønshøj – hvis du ønsker den som bolig, er det bare at slå sig løs – her er der rig mulighed for begge dele!

Boligen ligger tæt på Brønshøj Torv, Utterslev Mose og offentlig transport – derfor gode muligheder for at nyde bylivet kombineret med rolige grønne omgivelser ikke langt fra adressen.

Boligen består af 1 + 2. sal og er i dag indrettet med mange separate værelser der bruges til udlejning. For den rette køber kan der være en god investering i at overtage lejerne da det giver en god indtægt pr. måned. på omkring 28.000-30.000 kr. pt. Ønsker køber ikke at overtage lejemål, så opsiges disse af sælger!

1. salen består af 5 værelser og toilet, derudover disponibelt vaskerum. Det kan dog sagtens indrettes anderledes. 2. salen består køkken med adgang til yderligere to værelser. Derudover badeværelse med toilet og ekstra bad.

Det er kun fantasien der sætter grænserne her; mangler du et investeringsprojekt, eller en ny bolig til dig og din familie syntes vi du bør se nærmere på denne bolig! 

Frederikssundsvej 255, 1., 2700 Brønshøj
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villalejlighed
Boligareal:
135
Grund:
303
Værelser:
7
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1930
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter