fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SJÆLDEN UNIK 2'ER MIDT I CENTRUM, MED KÆMPE TAGTERRASSE

Del bolig

I centrum af Hillerød udbyder vi nu, en stilren indflytningsklar toværelses penthouse lejlighed, med en helt unik ugenert tagterrasse. Boligen ligger i en ejendom fra 2009 med elevator direkte op til lejligheden, og har en moderne indretning, med stue og køkken i åben forbindelse til hinanden.

Den er indrettet med kvalitets materialer overalt.

Her kan I indrette et dejligt hjem, der fungerer fra dag et med kvalitets materialer overalt som eksklusive gulve i røget eg. Der er etableret et stort badeværelse med separat bruseniche, som vil glæde jer i hverdagen. Boligen er stilren i sit udtryk, og det gælder også på badeværelset, hvor elementerne er holdt i et moderne design med gode opbevaringsmuligheder. HTH køkkenet fortsætter den strømlinede stil med hvide elementer og en hvid bordplade med alu kant, hvor I kan forberede dagenes måltider, og der er selvfølgelig installeret alt i hårde hvidevarer. Den store stue indbyder til ro og afslapning i en travlt hverdag, og fra det brede vinduesparti er der direkte udgang til en hyggelig tagterrasse. I tilgår lejlighedens værelse fra entreen, og begge rum er udstyret med masser af skabsplads til opbevaring.

På tagterrassen kan I nyde tilværelsen under åben himmel, og I kan skabe et fantastisk uderum med plads til både blomsterkrukker, loungeområde og de klassiske havemøbler. Området er ideelt til sommerens middagsselskaber, hvor I kan blive længe ud i den lyse sommeraften, og I får her en skøn terrasse, der også er privat. Ejendommen har desuden elevator direkte op til lejligheden, så I nemt kan kommer op på anden sal med indkøb eller bagage, og der er mulighed for parkering i kælderen.

I nærområdet bliver I mødt af Hillerøds charmerende handelsliv, hvilket inkluderer flere indkøbsmuligheder og kun få minutters gang til det nærmeste supermarked. Dertil kan I nemt gå tur omkring Slotssøen eller besøge parken ved Frederiksborg Slot, der byder på de smukkeste omgivelser, og med blot ti minutters gang til Hillerød station kan I hurtigt komme til andre dele af Nordsjælland.

En sjælden unik lejlighed midt i centrum med en helt unik tagterrasse - kontakt os gerne for en fremvisning.

Frederiksgade 3, 2. tv., 3400 Hillerød
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
64
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2009
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter